Organizacija je pola uspjeha - stvaranje navika
Jeste li znali da navike čine 45% našeg cjelokupnog ponašanja? Zato je važno stvarati dobre navike. Koje su to dobre navike?
 - način pozitivnog razmišljanja (pozitivan mindset)
- tjelovježba
- meditacija
- zdrava prehrana
- umjerenost u radu i odmoru

Stvaranje pozitivnih navika podrazumijeva rad na sebi, a upravo je rad na sebi ključ za uspješan život! Često puta  skloni smo izgovorima poput: nemam vremena za to, prestar/a sam, premlad/a sam, nije to za mene, ja to ne znam Ja to... Prestani s izgovorima i učini nešto za sebe! Možeš živjeti sretnjiji i ispunjeniji život. Ti to zaslužuješ!
Prijavi se na našu ovotjednu grupnu radionicu Organizacija je pola uspjeha - Stvaranje dobrih navika ili zakaži individualan termin, i pokazat ćemo ti kako možeš stvoriti pozitivne navike ako odvojiš samo pola sata dnevno za sebe!
Cijena Grupne radionice: 100,00 kn
             Individualne: 200,00 kn - radi se na točno određenom problemu uz mogućnost Theta Healing tretmana kojim se mijenjaju podsvjesni programi
             
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime i prezime: *
Dob
Odabir termina: *
Predloženi termin individualne radionice:
Dajem suglasnost da se moje sudjelovanje na radionici fotografira opremom organizatora predavanja te da se snimljeni materijal koristi isključivo u svrhu promoviranja aktivnosti organizatora (Facebook stranica organizatora). *
Dajem suglasnost da Learn & Joy koristi moje podatke u svrhu prikupljanja i obrade podataka i potvrđujem da sam pročitao/la Izjavu o zaštiti osobnih podataka. *
Izjava o privatnosti i zaštiti podataka
Learn & Joy paušalni je obrt za privatne poduke,u daljnjem tekstu Learn & Joy primjenom izjave o privatnosti Learn & Joy želi osigurati transparentnost u radu pri korištenju Vaših osobnih podataka.

Obrada podataka

Learn & Joy prikuplja Vaše osobne podatke poput imena i prezimena, adrese, OIB-a, e-mail adrese, te broja telefona ili mobitela u svrhu prijave na radionice ili poduke engleskoga jezika te izdavanja računa za svoje usluge. Osim toga Vaši osobni podaci prikupljaju se u svrhu slanja obavijesti o nadolazećim aktivnostima i ponudama  obrta. Podaci se obrađuju u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Također, ovim putem polaznici daju suglasnost za fotografiranje tijekom radionica i poduka isključivo za promotivne svrhe (Facebook stranica i Facebook grupa obrta).
Zašto Learn & Joy prikuplja Vaše podatke
Osobni podaci prikupljaju se u svrhu obavještavanja o nadolazećim aktivnostima i promocijama, kao i općim informacijama našeg rada.
Ostale svrhe prikupljanja osobnih podataka odnose se na izradu računa za naše usluge. Ovim putem polaznici daju i suglasnost za fotografiranje u svrhu promocije na društvenim mrežama (Facebook stranica i grupa obrta).
Zaštita osobnih podataka
Learn & Joy čini sve što je potrebno da bi se osigurala zaštita Vaših osobnih podataka da ne bi došlo do neovlaštene uporabe ili gubitka podataka. Svi zaposlenici Learn & Joy obrta obvezali su se na zaštitu i čuvanje tajnosti osobnih podataka.

Točnost podataka

Learn & Joy obvezuje se voditi računa o točnosti preciznosti Vaših osobnih podataka. Obvezujemo se da se vaši podaci i fotografije neće koristi u druge svrhe, osim onih koje su spomenute u razlogu obrade i prikupljanja osobnih podataka. Također, Learn & Joy neće zadržavati Vaše podatke i fotografije dulje nego li je potrebno za navedene svrhe.
Vaša prava
Ako u bilo kojem trenutku želite zatražiti provjeru u koje je svrhe Learn & Joy koristio vaše podatke, ili želite zatražiti njihovu nadopunu ili brisanje, možete to učiniti putem slanja poruke na e- mail adresu learnandjoy1990@gmail.com 

Također, za sva dodatna pitanja možete poslati upit na e-mail adresu: learnandjoy1990@gmail.com 

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy