MGC- ILMOITTAUTUMINEN KESÄN 2020 HARJOITTELURYHMIIN
Kesäkauden 2020 harjoitusryhmiin ilmoittaudutaan oheisen lomakkeen kautta. Tutustuthan monipuolisiin harjoitusmahdollisuuksiin sekä luet valmennusehdot huolellisesti läpi.

Ilmoittautumiset harjoitusryhmiin ovat sitovia. Annamme mielellämme lisätietoa harjoitusryhmistä sekä Junioritoiminnasta (Julia Kettinen/ 0500411601/ julia@kettinen.fi).

Ilmoittautumiset 30.5.2020 mennessä. Kaikissa ryhmissä Sisaralennus on - 10% edullisemmasta harjoittelumaksusta. Huomioithan, että kesäharjoittelu ei sisällä kilpailukulukorvauksia. Lopullisesta ryhmäjaosta päättävät opettajat sekä junioritoimikunta. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan osallistujille erikseen. Toimintamme vaatii lapsen juniorijäsenyyden, mikä edellyttää vanhemman/isovanhemman pelioikeuden tai osakkeen Master Golfissa.
RYHMÄKUVAUKSET
PIKKU-TIKRUT/ KESÄHARJOITTELU KAUDELLA 2020/ HARJOITUKSET ALKAVAT 1.6.2020 ALKAEN

Ryhmässä harjoittelevat 5-9-vuotiaat tyttö- ja poikajuniorit, joilla ei ole vielä Green Cardia tai se on suoritettu hiljattain. Ryhmän tavoitteena on golfharrastuksen alkutaipaleella oppia golfin perusteet; ote, lyöntiasento, swingin-, lähipelin- ja puttaamisen alkeet, sekä reipas ja turvallinen käyttäytyminen golfkentällä. Lisäksi harjoituksissa kehitetään golfissa tarvittavia perus liikuntataitoja. Harjoitukset ovat monipuolisia ja hauskoja.

Kesäkausi sisältää;
• Golftreenit (1.6.2020-15.9.2020)
• Poletteja omatoimiseen harjoitteluun

Tarkka harjoitusaika vahvistuu osallistujamäärän varmistuessa, mutta alustavat harjoitusajat ovat Ryhmä 1 (TI klo 17-18), Ryhmä 2 (TI klo 18-19) ja Ryhmä 3 (TI klo 19-20)
Harjoittelukauden maksu on 185€. Lisäksi harjoitusmaksun yhteydessä peritään hinnaston mukainen Juniorijäsenmaksu.
Ryhmän opettajana toimii; Pro Julia Kettinen.


ROOKIES PLAYERS/ KESÄHARJOITTELU KAUDELLA 2020/ HARJOITUKSET ALKAVAT 1.6.2020 ALKAEN

Ryhmässä harjoittelevat 9-14-vuotiaat tyttö- ja poikajuniorit, jotka ovat jo suorittaneet Green Cardin sekä kykenevät suoriutumaan 7 reiän opastetusta kierroksesta. Harjoittelussa syvennytään enemmän swingin ja lähipelin saloihin, sekä painopisteenä on pelillisten taitojen omaksuminen. Juniorilla on oma halu harrastaa ja pelata golfia. Pelitaitojen kehittyessä on juniorilla tavoitteena aloittaa kilpaileminen Suomen Golfliiton Futuretourin Easy-sarjassa. Lisäksi harjoituksissa kehitetään perus- ja motorisia liikuntataitoja.

Kesäkausi sisältää;
• Golftreenit (1.6.2020-30.9.2020)
• 5 X Pelipäivän (Mastergolf 7RK)
• Poletteja omatoimiseen harjoitteluun
• Pelipassin (Mastergolf 7RK x 5)

Tarkka harjoitusaika vahvistuu osallistujamäärän varmistuessa, mutta alustava harjoitusaika on Ryhmä 1 (TO klo 17.00-18.00) Ryhmä 2 (TO klo 18.00-19.00) ja Ryhmä 3 (TO klo 19.00-20.00).
Harjoittelukauden maksu on 255€. Lisäksi harjoitusmaksun yhteydessä peritään hinnaston mukainen Juniorijäsenmaksu.
Ryhmän opettajana toimii; Pro Julia Kettinen.


ACADEMY PLAYERS/ KESÄHARJOITTELU KAUDELLA 2020/ HARJOITUKSET ALKAVAT 1.6.2020 ALKAEN

Tässä ryhmässä harjoittelevat 10-21-vuotiaat tyttö- ja poikajuniorit, jotka ovat omalla käytöksellään osoittaneet aktiivisuutta harjoittelussa, sekä osallistuneet Suomen Golfliiton järjestämiin kilpailuihin. Juniorilla on oma näkemys taidoistaan, sekä halu kehittyä kilpapelaajaksi. Harjoittelussa keskitytään erilaisten lyöntitekniikkojen ja lähipelin lisäksi pelillisten taitojen kehittämiseen, sekä tuloksen tekemiseen. Tämän lisäksi juniorilta edellytetään omatoimista harjoittelua. Tavoitteena on kehittyä taitavaksi pelaajaksi ja osallistua Suomen Golfliiton järjestämiin Futuretourin kilpailuihin.

Kesäkausi sisältää;
• Golftreenit (1.6.2020-30.9.2020)
• Pelipäiviä
• Tehotreenejä
• Kauden avajaiset ja päättäjäiset
• Poletteja omatoimiseen harjoitteluun

Harjoittelukauden maksu on 450€. Lisäksi harjoitusmaksun yhteydessä peritään hinnaston mukainen Juniorijäsenmaksu.
Ryhmän opettajana toimii Pro Julia Kettinen.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy