Αίτηση συμμετοχής στο σεμινάριο του ΚΠΕ Κιλκίς: «Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ...»
Τα ΚΠΕ Κιλκίς, ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού και Βερτίσκου και ΚΠΕ Ποροϊων, σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ή Σχολικών Δραστηριοτήτων των Δ/νσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς, Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης και Σερρών πρόκειται να υλοποιήσουν μονοήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο «Η Κλιματική αλλαγή είναι εδώ…». Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Κιλκίς, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρες 9:30 – 15:00.
Οι διαστάσεις του ζητήματος της κλιματικής αλλαγής θα προσεγγιστούν μέσω βιωματικών εργαστηρίων και θεωρητικών εισηγήσεων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε 45 εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο την επιμόρφωση των συμμετεχόντων, στη θεματική «κλιματική αλλαγή», υπό το πρίσμα της Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία. Κατά την εξέταση των αιτήσεων συμμετοχής θα προηγηθούν οι εκπαιδευτικοί που υλοποιούν σχετικό πρόγραμμα Π.Ε. κατά το τρέχον σχολικό έτος.
Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν να συμπληρώσουν την παρούσα ηλεκτρονική αίτηση μέχρι την Πέμπτη 01/02/2018. Το λεπτομερές πρόγραμμα του σεμιναρίου, τα ονόματα των συμμετεχόντων και άλλες πληροφορίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Κιλκίς: http://www.kpekilkis.gr

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το Κ.Π.Ε. Κιλκίς στο 2341094303 ή στο e.mail kpekilkis@sch.gr

ΟΝΟΜΑ *
Your answer
ΕΠΩΝΥΜΟ: *
Your answer
Ειδικότητα: *
Your answer
Αριθμός Μητρώου Εκπαιδευτικού (ΑΦΜ για αναπληρωτές και ωρομισθίους) *
Your answer
Διεύθυνση Εκπαίδευσης *
Σχολική Μονάδα που υπηρετώ *
Your answer
Κινητό τηλέφωνο:
Your answer
E-Mail : *
Your answer
Υλοποιείτε πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τη θεματική του σεμιναρίου κατά το τρέχον εκπαιδευτικό έτος; *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms