Kummacon 2019 ohjelmahaku
Kirjallisuus- ja popkulttuuritapahtuma Kummacon (11.-12.5.) hakee ohjelmanpitäjiä! Olisitko kiinnostunut luennoimaan itseäsi kiinnostavasta aiheesta tai järjestämään työpajan opettaaksesi taitosi myös muille? Tapahtuman ohjelmatarjonta keskittyy kaikkeen kummalliseen sekä sen lieveilmiöihin. Ohjelmanpitäjämme ovat olleet paikallisen kulttuuri- ja harrastustoiminnan edustajia, faneja sekä tutkijoita. Lähde siis sinäkin mukaan kummalliseen seikkailuun!

Tapahtuman ohjelmassa ovat edustettuina kirjallisuus, cosplay, länsimainen ja japanilainen sarjakuva, science fiction sekä pelit. Vuoden teemamme on SEIKKAILU, mutta voit ehdottaa rohkeasti ohjelmaa aiheen ulkopuoleltakin. Vain taivas on rajana!

Ohjelmahaku päättyy 1.4.2019 kello 23:59.

Mahdollisia kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen: kummacon.ohjelma@gmail.com. Kerättyjä yhteystietoja käytetään tapahtumasta tiedottamiseen ja ne poistetaan tapahtuman päätyttyä.

Email address *
Ohjelmanpitäjä/t *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Ohjelman nimi ohjelmakarttaa varten *
Your answer
Ohjelman kuvaus (huomaathan, että pitkää kuvausta saatetaan tiivistää tai kieliasua muuttaa yhteensopivaksi muiden ohjelmakuvausten kanssa) *
Your answer
Muoto *
Pituus *
Muuta huomionarvoista?
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service