Meld je aan voor de WijkBV
We gaan samen met pioniers werken aan de WijkBV waar bewoners in de wijk door eigenaarschap en zeggenschap zoveel mogelijk zelf kunnen bepalen hoe hun wijk eruit ziet. Met ondernemerschap, door het verkrijgen van assets zoals grond en gebouwen, het aanboren en behouden van geldstromen binnen de wijk krijgen bewoners een economische machtsbasis. Zo is een WijkBV in staat een grote impact te hebben op terreinen die het dichtste bij mensen in de wijk staan, zoals wonen, werk en zorg.

Zijn jullie die pioniers? Kijk dan voor de criteria: https://www.lsabewoners.nl/ondernemen/de-wijkbv en meld jullie aan via het onderstaand formulier.

We vragen je in dit formulier kort, maar krachtig te vertellen wie jullie zijn, wat jullie doen, welke ambitie jullie hebben, welke expertise en ondersteuning jullie kunnen gebruiken en waarom juist jullie mee zouden moeten doen. Je kunt het formulier niet tussentijds opslaan. Mocht je er even voor willen zitten of met anderen overleggen, dan is het handig om je antwoorden eerst even in een word document op te slaan.

Heb je nog vragen over het programma of de aanmelding die op onze website niet beantwoord worden, neem dan contact op met Kristel (kristel@lsabewoners.nl).
Contactgegevens
Naam organisatie *
Your answer
Adres organisatie *
Your answer
Contactpersoon *
Your answer
Email *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Website
Your answer
Jullie organisatie
Beschrijf in maximaal 200 woorden wat jullie organisatie doet en wat jullie proberen te bereiken. *
Your answer
Beschrijf in maximaal 200 woorden hoe jullie organisatie geworteld is in de wijk. *
Denk hierbij aan wie er bestuurt, hoe zeggenschap voor mensen in de wijk geregeld is, hoe jullie weten wat er speelt in de wijk.
Your answer
Hoeveel omzet hadden jullie in 2018? *
Your answer
Hoeveel omzet hadden jullie in 2017? *
Your answer
Hoeveel vrijwilligers zijn er bij jullie actief? *
Your answer
Hoeveel betaalde krachten hebben jullie (als jullie deze hebben)? *
Your answer
Als jullie het hebben, stuur dan onder vermelding van´Aanmelding WijkBV <naam initiatief>' jullie meest recente jaarverslag, jaarrekening, ondernemingsplan, of andere relevante documenten naar info@lsabewoners.nl
Kun je hier aangeven welke documenten je toestuurt?
Your answer
Jullie ambitie
Beschrijf in maximaal 400 woorden wat jullie ambitie is voor de wijk *
Welke verandering willen jullie teweeg brengen, hoe ziet de wijk en jullie organisatie over 10 jaar uit?
Your answer
Beschrijf in maximaal 400 woorden welke concrete stappen jullie in de komende drie jaar willen zetten om dichterbij die ambitie te komen. *
Voorbeeld: Jullie willen een groot meerjarig contract met de gemeente binnenhalen; hoe draagt dit dan bij aan die ambitie? Hoe zit dat contract eruit? Wanneer komt de uitvraag van de gemeente en denken jullie in aanmerking te komen?
Your answer
Hoe helpt het WijkBV programma jullie vooruit?
Beschrijf in maximaal 400 woorden wat jullie aan ondersteuning nodig hebben om deze concrete stap te kunnen zetten. *
Voorbeeld: mochten jullie een gebouw aan willen kopen, dan heb je misschien expertise nodig om het gebouw bouwtechnisch te laten keuren, een verbouwing voor te rekenen of een onderhandeling te begeleiden. Je kunt geen geld aanvragen (voor bijvoorbeeld de aankoop van een gebouw), maar we kunnen je wel helpen een goed plan voor de financiering te maken.
Your answer
Beschrijf in maximaal 400 woorden waarom jullie absoluut mee moeten doen. *
Waarom willen jullie graag meedoen? Is er iets dat we over jullie moeten weten dat in de andere vragen nog niet aan de orde is gekomen?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy