Inscripció pel TALLER DE CUINA NADALENCA DE MERCAT. Et muntem el menú de nadal (Segon plat i postres) amb productes del Mercat.
Formulari per a l'inscripció del taller de "cuina nadalenca de Mercat" al Mercat 11 de Setembre de Barberà del Vallès que es celebrarà el dimecres 11 de novembre de 2019 a les 19h en un únic torn (màxim de 20 participants). TALLER GRATUÏT!
Una Inscripció per participant (un cop enviada pots repetir-la per afegir més participants)
Nom i cognom
Telèfon (9 xifres sense espai) *
Acceptació de les condicions
Per poder participar, ha d'acceptar les condicions de la llei LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades) ja que les vostres dades personals passaran a formar part d’un fitxer. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant del Mercat Municipal Onze de Setembre de Barberà del Vallès. Aquestes dades també serviran per avisar-vos en el cas de canvis o modificacions del taller i per informar-vos d'altres tallers.
El dret a la pròpia imatge és reconegut en l’article 18.1 de la Constitució Espanyola i està regulat per la Llei orgànica 1/1982 del 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, l’organització demana el seu consentiment per poder publicar fotografies on apareguin les seves imatges clarament identificables. Per a posteriori publicar en pàgines web i xarxes socials de la organització, filmacions destinades a difusió pública d’activitats de la organització, fotografies per revistes o publicacions dins l’àmbit de la nostra organització i les nostres activitats.
Gràcies
Accepto *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy