Forma e regjistrimit për Climathon Prishtina 2023!

Kemi knaqësinë të ju shohim pjesë e Climathon Prishtina 2023!

Për herë të parë po organizojmë Climathon Prishtina në Kryeqytetin tonë! JU ftojmë të bëheni pjesë e Climathon Prishtina 2023, një ngjarje që synon të bëj bashkë Prishtinën, të rinjët dhe entuziastët tjerë drejt një të ardhmeje më të qëndrueshme, duke frymëzuar të rinjtë të përballen me sfidat klimatike duke ofruar zgjidhje inovatore për sfidat klimatike të Kryeqytetit, për një të ardhme të qëndrueshme dhe funksionale të tij.

Për këtë qëllim, projekti parasheh organizmin e një Hackathon me qëllim që ndërrmarrësit e rinjë të ofrojnë zgjidhjet e tyre inovative për sfidat me të cilat përballet Kryeqyteti. Si rezultat, do të ketë edhe shpërblime për zgjidhjet më të mira.

Climathon Prishtina është pjesë e nismës globale të Climathon, e mbështetur nga EIT Climate KIC dhe e krijuar nga Komisioni Evropian, e cila përfshin më shumë se 140 qytete nga 56 vende të botës (https://climathon.climate-kic.org/participate/).

Climathon Prishtina organizohet nga VentureUP në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës dhe partnerët tjerë që do të shpallen së shpejti.

Ju lutem, të plotësoni këtë formular të shkurtër nëse doni të jeni pjesë dhe mbështetni aktivitetet e planifikuara. Më pastaj ne do t'ju kontaktojmë dhe informojmë për hapat në vijim.

Për detaje shtesë, na ndiqni në rrjetet sociale të VentureUP

Datat: 19, 20 dhe 21 Tetor 2023!


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Emri dhe Mbiemri: *
Email: *
Numri i telefonit:
JU jeni: *
Qëllimi të merrni pjesë në Climathon Prishtina: *
Në këtë mënyrë i jap pëlqimin tim VentureUP për përpunimin e të dhënave të mia personale sipas Politikave të Privatësisë së Climathon
*
JU falemnderit shumë për interesimin tuaj të jeni pjesë e Climathon Prishtina që për herë të parë orgazohet në Kryeqytetin tonë :). Ne shumë shpejt do të hapim edhe thirrjen për aplikim! 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of VentureUP. Report Abuse