Påmelding for frivillige til Kampen om Hovedstaden
Den 21. september arrangerer OSI og BI Kampen om Hovedstaden, hvor studentidrettslag i Oslo har mulighet til å konkurrere i en rekke forskjellige idretter (fotball, volleyball, innebandy og tennis). Nå trenger vi frivillige for ulike oppgaver under dette arrangementet. Samme dato arrangeres også Studentmesterskap i beach-håndball, hvor vi også trenger frivillige. Vi håper dere har lyst og mulighet til å stille, og dermed få mulighet å bidra til å skape en gøyal og spennende kamp om hovedstaden!

Nedenfor vil de ulike "postene" presenteres, der alle poster er inndelt i en tidligvakt (ca. kl. 9-13) og en senvakt (ca. kl. 13-17). Velg den posten og vakten som interesserer deg mest. Da en post har alle plasser fylt vil denne ikke være mulig å velge lenger. Fyll deretter inn navn, gruppe og e-post, så tar vi kontakt senere med mer detaljert informasjon.
Fotball
Fotball arrangeres på kunstgressbanen ved Domus Athletica. De frivillige som melder seg på til tidligvakt tar også frem hjørneflagg, og de som er på senvakt tar dem ned igjen.
Volleyball
Volleyball arrangeres i flerbrukshallen på Domus Athletica. Vi bruker tre baner. De frivillige som er på sekretariat på tidligvakt hjelper til med å legge opp volleynettet, og de som er på det senere vakten tar dem ned igjen.
Innebandy
Innebandy arrangeres i flerbrukshallen på Athletica Blindern. Vi bruker en bane. De som blir satt opp på sekretariat på det tidligvakt setter opp banen, og de som er på det senvakt tar den ned igjen.
Tennis
Tennis arrangeres på Domus Athletica. Vi bruker to baner. De som velger sekretariat på tennis må ha kunnskap om poengsystemet man bruker i tennis.
Beach-håndball
Beach-håndballen arrangeres på Kjelsås. Vi bruker to baner.
Navn *
E-post *
Har du helsefaglig bakgrunn?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Oslostudentenes Idrettsklubb. Report Abuse