Prijavnica v društvo ELSA Nova Gorica
Letna članarina znaša 5€.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime in priimek *
E - mail *
Datum rojstva
MM
/
DD
/
YYYY
Telefonska številka
Študijski program in letnik
1. letnik
2. letnik
3. letnik
Pravo I. stopnje
Pravo II. stopnje
Pravo III. stopnje
Pravo in management nepremičnin I. stopnje
Pravo in management nepremičnin II. stopnje
Pravo in management nepremičnin III. stopnje
Magistrski program Alternativno reševanje sporov
Magistrski program Civilno in gospodarsko pravo
Clear selection
Kaj želiš postati v društvu ELSA Nova Gorica? *
Ali želiš prejemati občasna obvestila na tvoj elektronski naslov o dogodkih, novostih ter nadaljnjih informacijah društva ELSA Nova Gorica?
Clear selection
Ali se strinjaš, da lahko društvo ELSA Nova Gorica tvoje zgoraj vpisane podatke (ime in priimek, smer in letnik) zbira in obdeluje za statistične namene?
Clear selection
Vedno si lahko premisliš in se odjaviš od naših e-obvestil z besedo "ODJAVA" preko e-pošte ali nam pišeš v primeru vprašanj ter pravic povezanih s tvojimi osebnimi podatki oz. če te bo karkoli zanimalo na novagorica@si.elsa.org .
Z oddajo prijave potrjujete, da ste bodisi študent/ka z aktivnim statusom na Evropski pravni fakulteti na Novi Univerzi, študent/ka z aktivnim statusom na drugi fakulteti, ki je članica Nove Univerze in ima v svojem učnem načrtu več kot polovico pravnih predmetov, da ste vpisani na Evropsko pravno fakulteto na Novi Univerzi in vam je začasno prenehal status študenta ali pa ste v zadnjih 10ih letih uspešno zaključili študij na Evropski pravni fakulteti na Novi Univerzi. *
Required
Potrjujem, da sem seznanjen/a s plačilom članarine, ki znaša 5 EUR in jo bom v roku 3 dni od oddaje obrazca o včlanitvi nakazal/a na bančni račun ELSA Nova Gorica, Delpinova ulica 18b, 5000 Nova Gorica (IBAN: SI56 6100 0001 5940 648;  BIC: HDELSI22;  SKLIC: SI99), dokazilo o plačilu pa poslal/a na treasurer.novagorica@si.elsa.org *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy