Beach Mendo 2020 inschrijvingen zijn gesloten
Hoewel het op deze moment nog afwachten is op toestemming van de regering, kijken wij met Mendo al uit naar de start van onze beachtrainingen. Het is op deze moment nog afwachten op wanneer (en of) we mogen starten. Wij willen echter graag de voorbereidingen treffen zodat we er onmiddellijk kunnen invliegen op het moment dat we groen licht krijgen. Daarom dat we de inschrijvingen al openen voor deze zomer. Want ook dit jaar willen we weer plezier maken op het zand!!
Net zoals de vorige jaren zijn alle geïnteresseerden (zowel spelers/speelsters van Mendo en van andere clubs als jongens/meisjes die willen starten met beachvolleybal) welkom. Er zullen beachinitiaties zijn voor onze jongste sportievelingen (enige vereiste is het kunnen gooien en vangen van een bal daarna bouwen we op en werken we in verschillende niveaus), zij kunnen kiezen tussen één of twee trainingen per week. Vanaf de leeftijd U13 bieden we beach op maat aan, zij kunnen kiezen tussen één, twee of drie trainingen per week. De trainingsgroepen worden verdeeld naargelang het aantal inschrijvingen. Deze zomer zullen een aantal toptrainers jullie de wondere wereld van de beachvolleybal laten ontdekken!!
Inschrijven kan via https://forms.gle/yU92ntxTAFw62Eic6. De inschrijving is pas geldig na storting van het inschrijvingsgeld op rekeningnummer BE90 7509 3183 7332 met vermelding van BEACH en naam + voornaam. Het inschrijvingsgeld bedraagt 50 euro per trainingsdag voor iedereen geboren in 2007 of later, voor iedereen geboren in 2006 of vroeger bedraagt het inschrijvingsgeld 60 euro per trainingsdag (zo zal een speelster geboren in 2008 die 2 keer per week traint 100 euro inschrijvingsgeld betalen). Spelers die nog niet zijn aangesloten bij een volleybalclub betalen 10 euro extra voor de verzekering.
Vragen of opmerkingen mag je steeds doorsturen naar witvrouwen.didier@hotmail.com.
Naam speler/speelster *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Huidige club *
Als je bij een andere volleybalclub bent aangesloten dan Mendo Booischot, welke is dat?
Mail *
Telefoonnummer *
Hoe vaak wil je trainen? *
We hebben deze zomer een aantal toptrainers in dienst genomen die jullie graag beter maken als beachvolleyballer. Zij zullen dus ook inzetten op hard werk op training waar in het verleden soms meer wedstrijdjes werden gespeeld. Belangrijk voor de indeling van de groepen is volgende vraag: wat is je doel voor de beachtrainingen? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy