Kurs i medicinsk QI GONG
GRATIS INTRODUKTION PLUS YTTERLIGARE 7 KURSTILLFÄLLEN, totalt 10 undervisningstimmar

Zhineng qigong är en medicinsk qigong, anpassad till den moderna människan, som tränar både kropp och sinne. Vid regelbunden träning blir du starkare och mjukare i kroppen. Du blir lugnare inombords men får mer ork och energi. Har du kronisk smärta så är chansen god att den lindras. Många rapporterar dessutom att de sover bättre. Det här är ett system med 5 olika rörelsemönster som görs efter varandra i ett levande flöde som tar ungefär en kvart. För att lära sig detta flöde behöver man gå en kurs och även träna hemma men det är värt besväret!
Det här är en av de största qigong-stilarna i Kina och den har vunnit pris som mest verksamma medicinska qigong. Forskning har gjorts både utomlands och på Karolinska sjukhuset i Stockholm.

GRUNDKURS
Vi går igenom grundrörelserna och lär oss programmet “Lyft upp qi”. Här startar resan mot inre lugn. I kursen ingår qigong i teori och praktik samt vägledd meditation eller annan avslappningsövning. Huvudmålet med grundkursen är att bekanta sig med rörelserna och lära sig slappna av i rörelse.
Första gången är en gratis introduktion. Det kommer att finnas minst två olika tillfällen att gå den och då berättar jag lite om qigong-stilen, går igenom viktiga moment och så testar vi på rörelserna så smått. OBS! Introduktionen är första kurstillfället och du behöver vara med på en sådan för att hänga med på kursen sen.

Introduktionstillfällen:
Måndag kväll: 19/8 och 26/8 kl. 17.30 – 18.45

Vill du sen fortsätta med kurs så träffas vi Måndagar 17.30 – 18.45 från och med 9/9.
Inklusive introduktionen träffas vi 8 ggr. Kostnad: 1500 kr.

I kursavgiften ingår förutom kursen även kursprogram med text och bild, en filmsnutt på rörelserna samt en ljudfil.

Email address *
Ja tack, jag vill komma på en kostnadsfri introduktion och väljer den
Vad gäller hela kursen
Om du har frågor och funderingar kan du skriva dem här så hör jag av mig
Your answer
Namn och fullständig adress:
Your answer
Telefonnummer:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service