(10/12/2019 Mons)Jouw voedingsproducten in Frankrijk: experts gidsen je doorheen de fiscale en sociale regels
De Franse markt is klaar voor jouw product, ben jij klaar om de stap over de grens te zetten? Welke sociale en fiscale hordes moet je overwinnen en hoe benut je alle opportuniteiten?

Een infosessie met als centraal thema ‘fiscale en sociale aspecten bij export van voedingsproducten naar Frankrijk’ geeft een antwoord op al je vragen. De sessie is een organisatie van het project Filière AD-T, richting een duurzame grensoverschrijdende voedingsketen.  

Gratis deelname, inschrijven verplicht voor 3 december.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam + Voornaam *
Functie *
Bedrijf/Organisatie *
Beschrijving van jouw activiteiten
Btw-nummer *
Straat + nr *
Postcode *
Stad *
Telefoon *
E-mail *
Website (start met http://) *
Ik wens deel te nemen aan de infosessie *
Required
Ik blijf na de sessie voor een lunch *
Required
Vragen voor de experts:
Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgenomen op een aanwezigheidslijst die wordt verspreid onder de organisatoren/deelnemers van dit evenement. *
Required
Door in te schrijven gaat u akkoord dat uw gegevens worden bewaard en gebruikt door de POM West-Vlaanderen en de projectpartners om de inschrijving op een goede manier te verwerken.

Door deel te nemen aan dit evenement verklaart u uw akkoord dat er beeldmateriaal van u kan genomen en verspreid worden voor publicitaire doeleinden door de POM West-Vlaanderen en Filière AD-T. U kan op elk moment contact opnemen met info@pomwvl.be om beeldmateriaal te laten verwijderen.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy