Inschrijving LHC-reis naar Parijs
De reisbestemming is bekend! De LHC gaat dit jaar naar....PARIJS! Van dinsdag 3 juli t/m donderdag 5 juli 2018 kun jij voor +/- 200 euro (exacte prijs volgt zsm) mee op een onvergetelijke studietrip naar de stad van de liefde! Deze stad kent vele historische en culturele hoogtepunten, bijzondere bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, Sacre Coeur, Notre Dame, het Louvre en Versailles. De invloedrijke positie van de stad op financieel economisch, politiek en cultureel gebied zorgt ervoor dat Parijs een zogenaamde Alfa-wereldstad is.

Tijdens ons verblijf in Parijs zullen zowel leerzame als leuke activiteiten plaatsvinden. Het precieze programma blijft nog even geheim. In ieder geval vertrekt de Thalys dinsdagochtend om 8:30 vanaf Schiphol en vertrekken we vanuit Parijs om 19:30 en zullen we om 22:30 weer op Schiphol arriveren.
Bij de prijs zit inbegrepen: retourticket Thalys, 2 overnachtingen, ontbijt, activiteiten, vervoer en enkele maaltijden.

Er is plek voor 20 LHC'ers. Wij geven voorrang aan 2e, 3e, 4e jaars Honoursstudenten of LLP'ers in de masterfase. Voor alumni houden we een reservelijst bij voor als er nog plekken over zijn.

Voor- en Achternaam
Your answer
Emailadres
Your answer
Telefoonnummer
Your answer
Geboortedatum
MM
/
DD
/
YYYY
Studie
Your answer
Honourstrack
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms