Formë aplikimi për pjesëmarrësit e programit truAktiv - Peja
Për të qenë pjesë e programit në Pejë, aplikoni tani dhe sigurohuni që keni klikuar “Submit” në fund. Procesi zgjat vetëm një minut. Ne do t’i vlerësojmë të gjitha aplikacionet dhe do t’ju dërgojmë e-mail konfirmimi vetëm pjesëmarrësve të përzgjedhur!
Truaktiv
Emri dhe mbiemri *
Your answer
E-mail adresa: *
Your answer
Numri i telefonit: *
Your answer
Mosha: *
Your answer
Qyteti: *
Your answer
Profesioni: *
Na tregoni më shumë rreth punës tuaj dhe Universitetit
Çfarë studioni? A punoni në një fushë që ndërlidhet me studimet? Cili është profesioni juaj?
Your answer
Pse dëshironi të jeni pjesë e këtij programi? *
Kushtoni rëndësi kësaj përgjigje. Përpiquni t’u përgjigjeni pyetjeve: pse mendoni se keni nevojë të mësoni për çështjet që do t’i trajtojmë? Si do t’ju ndihmojnë ato? A do të vazhdonit të mësoni rreth tyre edhe në të ardhmen? (Rreth 250 karaktere)
Your answer
Programi përbëhet nga dy pjesë: Ligjërata/Diskutime tematike dhe Të shkruarit dhe bllogu. Ju mund të merrni pjesë në dy modulet, apo vetëm njërin. Selektoni modulin ku dëshironi të merrni pjesë, apo të dyja së bashku. *
Required
Nëse keni zgjedhur modulin e Të shkruarit dhe bllogut, na tregoni se si mendoni ta përdorni bllogimin në jetën tuaj?
(Rreth 250 karaktere)
Your answer
Në disa pjesë të programit, laptopët mund të jenë të nevojshëm, për çka ne do t’ju njoftojmë. Fillimisht, na tregoni nëse mund të sillni laptop me vete (kjo nuk do ta ndikojë përzgjedhjen tuaj në program). *
A jeni pjesë e ndonjë organizate/iniciative? Ju lutem listoni trajnimet dhe punëtoritë ku keni marrë pjesë. *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms