Lahjakortti ruoanlaittokurssille
Ilahduta ystävää ja tilaa Ruokailon lahjakortti! Lahjakortin saaja pääsee osallistumaan Helsingissä järjestettävälle vegaaniselle ruoanlaitto- tai leivontakurssille. Yhden lahjakortin arvo on 72,00 € (alv. 24 %).

- Voit tilata lahjakortin pdf-muotoisena antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai suoraan saajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamasi saateviestin kanssa.

- Lahjakortti lähetetään heti maksusuorituksen tultua Ruokailon tilille (Nordea). Maksutiedot näet lähetettyäsi tilauslomakkeen. Sähköisen lahjakortin voit saada nopeimmillaan vuorokauden sisällä tilauksesta, riippuen pankkiyhteydestäsi.

Mahdolliset kysymykset lahjakorttia tai kursseja koskien voit suunnata sähköpostiosoitteeseen charlotta@ruokailo.fi. Vastaan mielelläni :)

Email address *
Lahjakorttien lukumäärä (kpl) *
Your answer
Lahjakortin tilaajan muut tiedot
Etu- ja sukunimi *
Your answer
Katuosoite *
Your answer
Postinumero ja -toimipaikka *
Your answer
Minne lahjakortti toimitetaan? *
Jos valitsit yllä "saajan sähköpostiin", kerro tässä 1) vastaanottajan etu- ja sukunimi, 2) vastaanottajan sähköpostiosoite ja 3) mahdollinen viestisi vastaanottajalle (liitetään lahjakortin mukaan).
Your answer
Mitä kautta kuulit palvelustamme? *
Required
Minulle saa lähettää vegaanisia reseptejä, vinkkejä sekä tietoa tulevista ruokakursseista *
Ihanaa kun haluat ilahduttaa lahjalla!
Ruokailo noudattaa Suomen lakia. Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Tietojasi ei koskaan anneta tai myydä muille. Rekisteriseloste: https://ruokailo.fi/rekisteriseloste
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service