Plava čistka 15.9.2017. - prijava za gradove i općine
Samo svi zajedno možemo očistiti more, podmorje i priobalje od otpada! Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na sudjelovanje u kampanji Plava čistka 2017. u sklopu globalnog pokreta Let's do it!

Ispunite podatke Vaše institucije te označite načine na koje ćete sudjelovali u organizaciji i provedbi kampanje Plava čistka 2017. Točni podaci će nam omogućiti lakše komuniciranje. Ovime se obvezujemo da ih nećemo zloupotrijebiti te da će se koristiti samo za potrebe kampanje.

15. rujna 2017., okupiti ćemo volontere u velikoj zajedničkoj ekološkoj volonterskoj akciji čišćenja otpada u moru, podmorju i priobaljima diljem Hrvatske.


Svjetski pokret Let’s do it World do sada okuplja 112 zemalja i preko 13 milijuna volontera godišnje! Ovim putem obavještavamo Vas da je u planu i velika globalna akcija 8. rujna 2018. u kojoj će sudjelovati cijeli svijet! :)

------------
Ispunjavanjem prijavnice podrazumijeva se da ste upoznati sa zakonskim odredbama Zakona o održivom gospodarenju otpadom, posebice Člankom 40. i da ćete djelovati sukladno istima te da ste svijesni da je sudjelovanje u akciji na volonterskoj osnovi i na osobnu odgovornost svakog pojedinog volontera. Ujedno pristajete da se materijal, fotografije i video zapisi, na kojima se nalazite, mogu upotrijebiti za potrebe kampanje Plava čistka.

Jer jedino - kad se male ruke slože, sve se može!

Razmislite koliko dugujemo moru i vodama i što nam one znače. Plava čistka danas za čišće i ljepše sutra!

Pratite razvoj kampanje na FB/TWITTER-u i/ili preko elektronske pošte koju ćete ovdje unijeti. Pozovite i druge na uključivanje, što nas je više, bit će zabavnije i korisnijei!

Za sve potrebne informacije javite se na e-mail info@zmergo.hr

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Udruga Žmergo. Report Abuse - Terms of Service