JIO goes ASTin 2016 ilmoittautuminen!

HIIO-HOI!
Oletko juuri opintosi aloittanut taikka aloittavanmielinen tekniikan opiskelija? Jos vastaus on luokkaa kyllä/todellakin/ehdottomasti/mikäs muukaan, niin olet tervetullut lähtemään mukaamme ASTin-risteilylle!

MUTTA MIKÄ ON ASTIN?
- Mahtavaa että kysyit! ASTin on Länsi-Suomen Insinööriopiskelijoiden (LäSIÖ) järjestämä risteily, jossa käydään läpi perusteellisesti nestetasapainon ylläpitämisen alkeet. Lisäksi ohjelmassa mm. rastikierros, toogabileet ja insinöörikaraoken mestaruuskisat. Tänä syksynä järjestettävä ASTin 2016 risteillään 29 - 30. syyskuuta kunnioittaen vanhoja perinteitä, mutta myös kaikkea uutta kivaa on tiedossa. ASTin risteily on se jota et halua jättää käymättä, risteily josta puhutaan koko seuraava lukukausi ja jo rantaan palattua odottaa jo tulevaa ASTin-risteilyä…
Jos haluat saada lisätietoa risteilystä niin sitä löydät osoitteesta http://www.astin.fi/

UUUU, KUULOSTAAPA SIISTILTÄ! MUTTA PALJON TÄMÄ LYSTI MAKSAA?
- Toinen hyvä kyssäri! ASTinin hinta on 32€/50€ per osallistuja, riippuen siitä kuulutko Insinööriopiskelijaliittoon vai ei, joten kovin paljoa ei tarvitse lompakkoa raottaa että pääsee mukaan vuoden ikimuistosimmalle risteilylle!

SIGN ME IN! MUTTA MITEN ILMOITTAUTUMINEN HOIDETAAN?
- Eikös alakkin jo innostus valtaamaan kehoa? Pysy vielä housuissasi, ASTinille ilmoittautumista varten sinun tarvitsee vain kerätä kasaan 32€ mikäli olet liiton jäsen tai vaihtoehtoisesti 50€, sekä ilmoittaa itsesi ilmolomakkeen kautta mukaan tähän huikeaan Itämeren valloitusreissuun! Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös kertoa toivomasi hyttikumppanit, toiveet pyritään ottamaan huomioon mahdollisimman hyvin.
JIO hoitaa merikarhut satamaan ja risteilyn jälkeen takaisin Jyväskylään.

AAAAAA OTETAAMPAS NY KERTAUKSENA. ELIKKÄS:
MITÄ: Risteily aloitteleville ja aloittelevamielisille opiskelijoille
MISSÄ: Silja Line, Baltic princess
MILLOIN: 29.9.-30.9.2016
PALJONKO: 32 euroa IOL-jäsenille, ei-jäsenille 50 euroa. Hinta sisältää bussimatkan. Tiketti sisältää myös 10,5 euron ruokalipun.
MIHIN MENNESSÄ: Ilmoittautuminen on auki 22.9. asti, joten pidä kiirettä, aikaa ei ole paljoa!
SIVUSTO: http://www.astin.fi/

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!
Tarkoittaen, että ilmoittautunut on velvollinen maksamaan risteilystä aiheutuvat kustannukset yhdistykselle, eikä niitä hyvitetä takaisin mikäli henkilö joutuu jostain syystä perumaan matkansa. Jokainen huolehtii bussin siisteydestä kuljetuksien aikana. Mikäli jotain lisäkuluja bussien siivouksesta aiheutuu, on matkaan osallistuja velvollinen korvaamaan oman osuutensa summasta.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
English version tba.

  Captionless Image
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  Hyttikaveriesi tiedot (1-3 henkilöä)

  Hytit ovat kahden, kolmen tai neljän hengen hyttejä. Jos haluat tietyt kaverit mukaan, laittakaa kaikki samat henkilöt ylös.
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question