Soitinkysely
Suomen vanhan musiikin liitto Svamuli ry:n kysely Suomessa asuvista vanhan musiikin toimintaan liittyvistä kosketinsoittimista. Soittimen tyypilllä, tekiällä, iällä, käyttöhistorialla tai millään muullakaan ei ole merkitystä, kaikki cembalot, klavikordit, urkupositiivit, fortepianot ym. ovat yhtä lailla relevantteja ja kiinnostavia tämän kyselyn kannalta.

Ensisijaisesti listaa kerätään tilastointimielessä vanhan musiikin alan laajuutta ja kattavuutta tutkien, mutta halukkaiden luvan antaneiden vastaajien antamat tiedot julkaistaan www.svamuli.fi -osoitteesta löytyvällä Suomen vanhan musiikin liiton jäsensivustolla salasanan takana (kysymys aiheesta kyselyn lopussa).

Tähän kyselyyn voit vastata useamman kerran, täytä oma kyselylomake jokaiselle tuntemallesi soittimelle.

Palaute, parannusehdotukset ja muut asiaan liittyvät yhteydenotot, sekä kuvia soittimista voit lähettää halutessasi osoitteeseen matias.hakkinen(ätt)gmail.com.

Kysely on pitkä ja yksityiskohtainen, mutta sitä ei ole syytä säikähtää: Voit jättää vastaamatta niihin kysymyksiin, joihin et tiedä vastausta. Jokainen pienikin tieto on arvokas, jokainen soitin on kiinnostava!

Edit 19.3.2017
Kyselyä on yksinkertaistettu aiempien vastausten ja palautteen perusteella.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service