Регистрационна форма за участие в информационна среща за представяне на иновативна образователна програма и набиране на участници за безплатно обучение за работа с програмата
С попълването на този формуляр Вие заявявате желание да вземете участие в една от информационните срещи по проект "Еко Шампиони". Те ще се проведат онлайн, като ще получите линк за присъединяване ден преди самата среща на посочения от Вас имейл адрес.

По време на информационните срещи ще бъде представена иновативната образователна програма "Еко Шампиони", която беше създадена и успешно апробирана в три училища от София, Хасково и Враца. Програмата е с екологична насоченост и е предназначена за изпълнение под формата на извънкласна дейност. Учениците, участващи в програмата развиват научна грамотност, презентационни умения, умения за работа в екип, активна гражданска позиция и умения за гражданско участие.

Участниците в информационните срещи ще получат възможност да се включат в безплатните обучения за работа по иновативната образователна програма, които ще се проведат онлайн в рамките на 40 часа в периода 15 - 30 септември 2022г.

Десет от завършили успешно обучителния курс ще бъдат назначени за работа по програмата.

Успешно преминалите през обучителния курс учители могат да получат до 3 кредита от обучението.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
В кое от събитията ще вземете участие? *
Имена *
Имате ли педагогически опит? Ако да, кога и къде е придобит? *
Тел. за контакт *
E-mail за контакт
/Моля посочете валиден  е-mail, защото на него ще получите информация и линк за предстоящите обучения/
*
Имате ли жеание да се включите в безплатните обучения за работа с иновативната образователна програма? *
Проявявате ли интерес към получаването на кредит след участие в обучението? *
Благодарим Ви за регистрацията! Не забравяйте да натиснете бутона за изпращане на формуляра.
Повече за проект "Еко Шампиони" можете да намерите на https://eco-champions.eu и на Фейсбук страницата на проекта .

Проект „Еко Шампиони“ се изпълнява с финансова подкрепа в размер на 94 601 €, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП чрез Фонд Актини граждани - www.activecitizensfund.bg. Основната цел на проект „Еко Шампиони“ е повишаване на ангажираността на гражданите с опазване на околната среда и климатичните промени чрез осъществяване на образователни дейности. Проектът се изпълнява от Фондация „Сай Хай“, гр. София в партньорство с Фондация ХАЛО 2019, гр. Хасково, Сдружение Враца Софтуер Общество, гр. Враца и Forandre verden (Change The World), Норвегия.

Събираните чрез този формуляр данни се обработват от Фондация "Сай Хай", която е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни. Фондация "Сай Хай" обработва събраната информация при спазване на изискванията за добросъвестност, законосъобразност и прозрачност. Ние обработваме лични данни, които са подходящи, точни, свързани с и ограничени до постигане на целите, за които са събрани.
За повече информация можете да се запознаете с Политиката за защита на личните данни на Фондация "Сай Хай" на следния адрес: https://sci-high.org
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy