Inscripció a la videoconferència
Amb la tramesa d'aquest formulari i les dades que hi inclou us inscriureu a la sessió formativa "Família i adolescència en temps de pandèmia" que es realitzarà en modalitat videoconferència (MEET) el proper dimecres 17 de març de 2021 a les 19:00 hores.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Cognoms i Nom *
Assistiré a la videoconferència *
Feu la vostra consulta
Si ho desitgeu podeu escriure la vostra consulta, inquietud o neguit a la ponent de la sessió formativa. Ens ajudarà a enfocar millor la resposta a les vostres necessitats.
Us informem que en compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades) (DOUE 4.5.2016), les vostres dades recollides en aquest formulari passen a formar part del sistema de fitxers interns de l'Institut Illa de Rodes, del qual n'és responsable el Sr. Josep Lluís Tejeda Martínez, director del centre. Si desitgeu exercir en qualsevol moment els vostres drets d'accés, rectificació, supressió de les dades lliurades a través d'aquest formulari, així com altres drets, podreu fer-ho mitjançant un escrit dirigit a l'adreça iesilladerodes@xtec.cat *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya. Report Abuse