De TEGENBEGROTING! Laat ons weten hoeveel u zelf betaalt voor passend onderwijs.
Miljoenen voor Passend Onderwijs staan op de spaarrekening. Alleen al in Noord-Holland en Zuid-Holland blijven tientallen miljoenen euro’s op de plank liggen, bestemd voor het passend onderwijs. In Noord-Holland is bijvoorbeeld in 2016 zo'n 23 miljoen euro niet uitgegeven aan leerlingen in het VO. In de bollenstreek en de regio's Leiden en Alphen is zeker 10 miljoen blijven liggen!

Minister Arie Slob van onderwijs gaat de scholen dwingen tot meer openheid over de bestedingen met ingang van 2019.
Maar daar willen wij niet op wachten. Ouders die op dit moment zelf (een deel van) het passend onderwijs voor kind betalen willen wij vragen om dit formulier in te vullen. Met De TEGENBEGROTING wil Terpstra Legal in kaart brengen hoeveel geld ouders zelf betalen voor het passend onderwijs aan hun kinderen.

Uw gegevens blijven anoniem. Wel vragen wij u om uw naam en e-mailadres achter te laten zodat wij contact met u kunnen opnemen als wij nog vragen hebben. Als u aanvullende gegevens achterlaat zullen we die enkel gebruiken om u op de hoogte te houden over ons initiatief.Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via www.terpstralegal.com of info@terpstralegal.com!

Met groet,

Terpstra Legal
Email *
Welk type onderwijs volgt uw kind? (let op: heeft u twee of meer kinderen, dan per kind 1 formulier invullen) *
Hoe oud is uw kind? *
Is het samenwerkingsverband betrokken bij het passend onderwijs voor uw kind? *
Neemt het samenwerkingsverband en/of de school (een deel van) de organisatie/kosten voor het passend onderwijs op zich? *
Hoeveel kosten heeft u sinds de invoering van Passend Onderwijs (1 augustus 2014) zelf in totaal gemaakt? *
Waarvoor heeft u deze kosten gemaakt? *
Required
Indien u hierboven meerdere soorten kosten heeft aangevinkt vragen wij u hier toe te lichten hoeveel u ongeveer per kostensoort heeft uitgegeven:
Welk Samenwerkingsverband is verantwoordelijk voor het passend onderwijs aan uw kind? (U kunt het samenwerkingsverband vinden via: https://swv.passendonderwijs.nl ) *
Welke school is verantwoordelijk voor het passend onderwijs aan uw kind? *
Wilt u verder nog iets kwijt?
Naam *
Adres
Telefoonnummer
Opmerkingen
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.