Inschrijvingen Eerstejaarsweekend ACD

Hieronder kan je je inschrijven voor het Eerstejaarsweekend 2022, dit spektakel zal plaatsvinden van 23 t/m 25 september! We gaan samen met de eerstejaars Scheikunde studenten naar kampeerboerderij 'De Fleuren' vol een weekend vol activiteiten en gezelligheid!

Deelnemen kost €35,-. Hiervoor heb je een bus heen en weer, een slaapplek, eten en een heel leuk weekend! Verder zijn er tijdens dit weekend voor €1,- drankjes, chips en tosti’s te koop. Als je toch niet meer mee wilt, geef dit dan zo snel mogelijk door aan koest.uva@gmail.com. Tot 1 week voor het weekend (donderdag 15 september 2021) kan je je kosteloos uitschrijven en krijg je je geld terug, hierna zul je gewoon moeten betalen.

Om mee te gaan moet je een eerstejaarsstudent (bachelor) zijn en ook ingeschreven staan bij het ACD (Scheikunde) of NSA (Natuur- & Wiskunde).

Voornaam *
Achternaam *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Telefoonnummer *
Telefoonnummer noodgevallen *
Bijvoorbeeld een ouder of voogd, iemand waarmee wij contact kunnen opnemen in het geval dat er iets met je gebeurt. Deze persoon mag uiteraard niet ook meezijn op EJW.
Dieetwensen, allergiën, medicatie *
Heb je dieetwensen, allergiën of medicatie waar de organisatie van op de hoogte moet zijn? Laat die dan hier achter.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy