PRIJAVNICA ZA DUHOVNU OBNOVU U MEĐUGORJU "BOG ZOVNE ČOVJEKA: GDJE SI?" 2.-5.4.2020.
Poštovani,
Bratovština Marijanski zavjet poznata je po svome Zavjetnom hodočašću koje već 5 godina prolazi cijelom Hrvatskom obuhvaćajući gotovo sva marijanska svetišta i stratišta domovinskog rata. Bratovština okuplja veliki broj Hrvatskih branitelja koji su voljni ulaziti u nove borbe za dostojanstvo čovjeka i domovine. Čast nam je pozvati vas na duhovnu obnovu Bratovštine Marijanski zavjet koja će se održati u Međugorju od 2. do 5. travnja 2020., pod geslom Bog zovne čovjeka: Gdje si? Post 3,9

PRIJE ISPUNJAVANJA PRIJAVNICE POTREBNO JE PROČITATI UPUTE ZA PRIJAVU KOJE SE NALAZE U NASTAVKU:
Prijava se smatra potpunom tek nakon pojedinačno ispunjene prijavnice i uplate. Upute za uplatu dobit ćete elektronskom poštom.

Djeca mlađa od 7 godina, plaćaju samo cijenu prijevoza. (roditelji moraju ispuniti prijavnicu za svoju djecu pojedinačno)
Svi koji nisu u mogućnosti prijaviti se preko online prijavnice to mogu učiniti osobnim dolaskom u Razvojni centar Bratovštine ( adresa: ul. Nikole Tomašića 10 od 8 do 16 sati radnim danom ili po dogovoru).
Za sve ostale upite nazovite na: 095 741 3334 ili pišite na info@marijanskizavjet.hr

VAŽNO: SUDJELOVANJE NA OBNOVI MOGUĆE JE ISKLJUČIVO UZ PREDOČENU AKREDITACIJU koju daje organizator!
Osobe koje dolaze u svom aranžmanu (smještaj i prijevoz), moraju se prijaviti putem prijavnice zbog kapaciteta dvorane! Ovaj način prijave biti će moguć od 1.veljače 2020. ukoliko ostane slobodnog mjesta.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Marijanski zavjet za Domovinu. Report Abuse