PRIJAVNICA ZA DUHOVNU OBNOVU U MEĐUGORJU "BOG ZOVNE ČOVJEKA: GDJE SI?" 2.-5.4.2020.
Poštovani,
PRIJE ISPUNJAVANJA PRIJAVNICE POTREBNO JE PROČITATI UPUTE ZA PRIJAVU KOJE SE NALAZE U NASTAVKU:
Prijava se smatra potpunom tek nakon pojedinačno ispunjene prijavnice i uplate. Upute za uplatu dobit ćete elektronskom poštom.
VAŽNO: SUDJELOVANJE NA OBNOVI MOGUĆE JE ISKLJUČIVO UZ PREDOČENU AKREDITACIJU koju daje organizator!
SUDJELOVANJE NA DUHOVNOJ OBNOVI MOGUĆE JE ISKLJUČIVO UZ PRIJAVU BEZ OBZIRA NA VRSTU ARANŽMANA. PRIJAVNICU JE POTREBNO ISPUNITI ZA SVAKU OSOBU POJEDINAČNO.
Djeca mlađa od 7 godina, plaćaju samo cijenu prijevoza. (roditelji moraju ispuniti prijavnicu za svoju djecu pojedinačno)
100%-tni invalidi imaju besplatan smještaj, no plaćaju cijenu prijevoza, ako se prijavljuju za prijevoz.
Svi koji nisu u mogućnosti prijaviti se preko online prijavnice to mogu učiniti osobnim dolaskom u Razvojni centar Bratovštine ( adresa: ul. Nikole Tomašića 10 od 8 do 16 sati radnim danom ili po dogovoru).
Za sve ostale upite nazovite na: 095 741 3334 ili pišite na info@marijanskizavjet.hr
OSOBE KOJE DOLAZE U SVOM ARANŽMANU (SMJEŠTAJ I PRIJEVOZ), OBAVEZNO SE MORAJU PRIJAVITI PUTEM PRIJAVNICE ZBOG KAPACITETA DVORANE! CIJENA SUDJELOVANJA NA PROGRAMU JE DOBROVOLJNI PRILOG.
Bratovština Marijanski zavjet poznata je po svome Zavjetnom hodočašću koje već 5 godina prolazi cijelom Hrvatskom obuhvaćajući gotovo sva marijanska svetišta i stratišta domovinskog rata. Bratovština okuplja veliki broj Hrvatskih branitelja koji su voljni ulaziti u nove borbe za dostojanstvo čovjeka i domovine. Čast nam je pozvati vas na duhovnu obnovu Bratovštine Marijanski zavjet koja će se održati u Međugorju od 2. do 5. travnja 2020., pod geslom Bog zovne čovjeka: Gdje si? Post 3,9


Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Marijanski zavjet za Domovinu. Report Abuse