Пријава за обука: Управување со ризик во граѓанските организации
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Име на организацијата *
Општина *
Телефон: *
Главна област на делување на вашата организација? *
(одберете максимум две)
Required
Година на регистрирање на организацијата *
Мисија на организацијата *
Спроведени три последователни активности/проекти *
наведете Активности/проекти + Период на спроведување + Вкупен грант
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy