Inventarisatie aanbieders Fitpark Westland
Een groep bewoners in kern Heenweg van het Westland heeft het initiatief genomen een 'fitpark' te realiseren in de kern om levendigheid te vergroten en een gezonde leefstijl te stimuleren. Het wordt een plek waar jong en oud kunnen bewegen en ontmoeten. Gemeente Westland staat positief tegenover het initiatief en overweegt te investeren. Aanwezigheid van partijen die een dergelijk fitpark willen voorzien van structureel aanbod is een belangrijke factor om investeren te overwegen. In concept zal het fitpark bestaan uit de volgende elementen:

- Een outdoor 'beweegtuin', bijvoorbeeld in te vullen door fitness, jeu de boules of moderne speeltoestellen voor kinderen
- Een Beweegbox (https://www.beweegbox.nl/): een multifunctionele gymzaal van 16x16 meter (5,5 meter hoog)
- Multifunctionele ruimten (bestaande bouw of eventueel nieuwbouw) geschikt voor activiteiten die geen hoogte nodig hebben. Bijvoorbeeld dans, yoga en denksporten, maar ook vergaderruimte en horeca

Met Fitpark Westland willen de initiatiefnemers primair aanvullend beweegaanbod creëren voor bewoners in het Westland, maar secundair ook voor dagjesmensen. Het totale fitpark dient plek te bieden voor 150 - 200 mensen tegelijk.

U ontvangt deze vragenlijst omdat de initiatiefnemers denken dat u wellicht interesse heeft om structurele activiteiten te organiseren in dit fitpark in Heenweg. Als dat het geval is, zou u deze vragenlijst dan willen invullen?

Alvast bedankt!

Namens de initiatiefnemers,

Erik Duin
Projectleider
06-11248351

Email address *
Naam organisatie *
Your answer
Uw naam *
Your answer
Mobiel telefoonnummer *
Your answer
E-mail *
Your answer
In welk van de onderstaande categorieën valt uw aanbod? *
Required
Zou u structureel of incidenteel aanbod willen organiseren in het Fitpark? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms