Inschrijven Lumin en Kii Audio Demodag

Op zaterdag 8 oktober aanstaande organiseert Wifimedia in samenwerking met Lumin “the audiophile network music player” en Kii Three Audio een streaming-event in de prachtig verbouwde winkel aan de Vossenstraat 3 te Arnhem.

De Kii Three luidspreker is al weer bijna een jaar geleden geïntroduceerd. Een heel bijzondere luidspreker die door iedereen erg goed is ontvangen en dat rechtvaardigt dan ook de zin op hun website volledig: “Every generation has it’s Kii moment”! Iedereen die deze luidspreker heeft beluisterd kan niet anders zeggen dan dat hij of zij volledig verrast zijn door het indrukwekkende gedetailleerde geluid. Inmiddels is men bij Kii druk doende een volume-control te ontwikkelen welke zorgt voor nog meer gebruiksgemak en kwaliteit.

Wim Wijers van Kii-Audio zal er deze dag zijn om een aantal demonstraties te geven en om uw vragen te beantwoorden.

“Lumin is dit jaar toegevoegd aan ons assortiment hifi-streamers, maar is in de korte tijd uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde vaste waarde binnen ons bedrijf. Een uitstekend bedienbaar product met een absolute hoge hifi-kwaliteit”, vertelt Bob Zwanikken van Wifimedia.

Tijdens dit streaming-event zal Michiel Bouwens, productspecialist van Lumin, aanwezig zijn.

Er zullen op deze dag 3 demonstraties gegeven gaan worden. Aangezien het aantal plaatsen beperkt is kunt u onderstaand formulier invullen en uw voorkeur aangeven.

Mocht u deze dag verhinderd zijn, dan biedt Wifimedia u de mogelijkheid voor het maken van een nieuwe afspraak.

    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question