Enquête activiteiten Hoeflo
De activiteitencommissie Hoeflo (ACH) organiseert diverse activiteiten. Denk hierbij aan het Filmhuus, de Pubquiz, Kaartavonden, etc. Wij willen heel graag weten wat er leeft onder de bezoekers die onze activiteiten bezoeken. En uiteraard ook van degene die onze activiteiten niet bezoeken. We stellen het erg op prijs wanneer u deze enquête invult en uiterlijk 15 maart inlevert in de hiervoor bestemde bus, beneden in de hal van Hoeflo. Het is ook mogelijk deze enquête online in te vullen. Ga hiervoor naar de site: .https://www.hoeflo.nl/

Alvast hartelijk dank!

Bent u op de hoogte van de activiteiten die ACH organiseert?
Is de PR betreffende de activiteiten die georganiseerd worden voldoende naar uw mening?
Indien u bovenstaande vraag met nee heeft beantwoord, hoe kunnen wij deze activiteiten nog beter onder de aandacht brengen?
Your answer
Regelmatig vertonen wij films in ons Filmhuus. De entree hiervoor bedraagt 6,00. Wat vind u van deze prijs?
Welk genre film spreekt u het meeste aan? Er mogen meerdere opties aangevinkt worden.
Hoevaak zou u een film willen bezoeken in het Filmhuus?
Een optie zou zijn om een korte inleiding voorafgaand aan de film te organiseren. Heeft dit voor u een toegevoegde waarde?
Eenmaal per kwartaal organiseren wij een Pubquiz. Wat vindt u van deze frequentie?
Welke activiteiten mist u in Hoeflo en zou u graag op onze agenda zien staan?
Your answer
Al deze activiteiten kunnen niet georganiseerd worden zonder de hulp van vrijwilligers. Dit kan variëren van een bardienst tijdens deze activiteiten of bijvoorbeeld deel uit te maken van de Filmclub, een projectactiviteit (zoals bijvoorbeeld de Harfsense Dorpskwis) of de activiteitencommissie. Mocht u hier interesse in hebben noteer dan uw naam en telefoonnummer hieronder. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service