Liber la educaţie financiară - CLUJ
Prin acest formular vă puteţi rezerva bilete la conferința "Liber la educatie financiara - CLUJ" susținută de Oana Moraru, Gaspar Gyorgy si Nicoleta Deliu la Cluj, Hotel City Plaza by Hilton, in data de 15 septembriei.

Locul dvs la conferință va fi confirmat prin mail, după efectuarea plății. Formularul este obligatoriu pentru a va putea transmite detalii despre confirmarea platii pe adresa de email pe care o furnizati mai jos. Costul unui bilet este de 75 de lei intre 15 august si 31 august si 100 de lei intre 1 septembrie si 15 septembrie.

Plata se va efectua in contul: RO98INGB0000999906178338 Mozaic Media Team.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la adresa de e-mail cosmin.galeriu@mozaicmedia.ro.

Va multumim si va asteptam alaturi de noi, sambata, 15 septembrie 2018, la Double Tree by Hilton Cluj, incepand cu ora 09:15!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Liber la educaţie financiară - Cluj
Adresa de mail *
Nume si Prenume *
Numar de telefon
Numar de bilete achizitionate *
Numele platitorului (daca este cazul)
Sunt de acord ca Mozaic Media sa prelucreze datele mele cu caracter personal pentru scopuri de marketing direct, in vederea transmiterii de materiale informative privind acest eveniment si alte evenimente silimare organizate de Mozaic Media in viitor. Aveti oricand posibilitatea de a va retrage consimtamantul acordat pentru prelucrarile in scopuri de marketing, trimitand un email la catrinel.petre@mozaicmedia.ro  *
Required
Mesajul dumneavoastra (optional)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy