Zij maakt het verschil: van crisis naar verandering
De NVR, Vrouwen van Nu en de Young Feminist Ambassadors starten de campagne #Zijmaakthetverschil om de stem van de Nederlandse vrouw te versterken. In deze campagne verzamelen we de stem en visie over de kracht van vrouwen, die deze crisis laat zien. Met daarbij de vragen: hoe gaan we van crisis naar verandering? Hoe gaan we van waardering naar beleid?

Graag vragen wij je om dit formulier in te vullen. De formulieren verwerken we om te kunnen delen via de website, social media en op 2 events: FEM Talk - digitaal (8 juli) en Prinsessendag (7 september). We sturen een mail om je op de hoogte te stellen van het publiceren van het verhaal. Vragen? Mail naar Marisa Rodrigues, redactie@vrouwenvannu.nl o.v.v. Zij maakt het verschil.
1. Wat is impact van de coronacrisis op jouw leven? *
2. Welke veranderingen zie je? Zowel positief als negatief. *
3. Welke veranderingen wil je vasthouden? En hoe? *
Op 7 september is de 11e editie van Prinsessendag, waarbij Vrouwenpodium - een breed samenwerkingsverband - aandacht vraagt voor zaken die vrouwen belangrijk vinden aan politiek Den Haag.
4. Wat wil jij meegeven aan politiek Den Haag? *
De NVR en Vrouwen van Nu verzamelt uit deze formulieren verhalen om te delen via de website en social media en op 2 events: FEM Talk - digitaal (8 juli) en Prinsessendag (7 september). We sturen een mail om je op hoogte te stellen van het publiceren van het verhaal. *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy