Летна школа - Вградливи микрокомпјутерски системи 2018 (Паметни нешта)
Ви благодариме за Вашиот интерес за Летната Школа. Пријавувањето заврши. Очекувајте на вашата e-mail адреса да добиете информации за примените кандидати, распоредот по нивоа, и составот на екипите.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service