ART OF DISPLAY: Fashion Window Competition 2018
ZIPhouse anunță deschiderea perioadei de înregistrare pentru Competiția de Decorare a Vitrinelor Fashion - ART OF DISPLAY!
Pentru a vă putea înscrie în concurs, vă rugăm să citiţi cu atenție regulamentul şi să completaţi formularul de aplicare de mai jos.
Etapele și Regulamentul Concursului
Etapa I. Perioada de Aplicare pentru Concurs 4.04- 24.04.2018 – pentru a fi acceptat în concurs, candidatul trebuie să completeze Formularul de Aplicare de mai jos și să expedieze până pe 24 aprilie 2018, ora 10:00, la adresa ziphouse.center@gmail.com, un portofoliu de 8-10 lucrări personale (lucrările vor reprezenta designul unor vitrine de magazine - fashion sau altele; designerii-decoratorii aflați la începutul activității pot prezenta proiecte de design interior și/sau decorațiuni. Vor fi expediate fotografii ale proiectelor realizate sau schițe de proiect).

Etapa II. Organizatorul va accepta în concurs maxim 20 designeri/decoratori. Rezultatele preselecției vor fi anunțate aplicanților în data de 24 aprilie 2018.

Etapa III. Lansarea Concursului, Evenimentul de repartizare Designeri-Vitrine, Workshop-ul „Fashion Window Display” - 25 aprilie 2018. Participanții selectați în competiție vor fi informați cu privire la regulile concursului și criteriile de evaluare, precum și fiecare participant va extrage în mod aliatoriu vitrina magazinului fashion local pentru care va elabora un proiect de decorare a vitrinei.

Etapa IV. Designerii vor avea la dispoziție 2 săptămâni (26 aprilie - 9 mai 2018) pentru a-și realiza conceptele artistice/proiectele de decorare a vitrinelor - schița și/sau macheta și elementele de decor.

Etapa V. Participanții expediază schița și/sau o fotografie a machetei proiectului în format electronic organizatorilor în data de 9 mai 2018, ora 23:59, pentru a fi expediate juriului internațional spre jurizare.

Etapa VI. Evenimentul de prezentare a Proiectelor, 14 mai 2018 - Designerii își vor prezenta ideea și conceptul în fața Juriului Local, prezentând schiţa, macheta, mostre de materiale și elemente de decor ce vor fi utilizate, etc. Jurizarea din partea juriului profesionist local și internațional şi selecţia proiectele/ideilor de vitrine care vor fi implementate.

Etapa VII. Participanții a căror proiecte vor fi selectate vor avea la dispoziție 2 săptămâni pentru amenajarea și decorarea vitrinelor (15 mai-1 iunie). Organizatorii vor asigura un buget de 3000 MDL pentru achiziționarea materialelor necesare.

Etapa VIII. Analiza vitrinelor, selectarea câstigatorului de către juriul de profesioniști și Votul publicului (online) – 1-7 iunie.

Etapa IX. Eveniment de Premiere a Câștigătorilor – 8 iunie 2018. Desemnarea finaliștilor în rezultatul jurizării tuturor vitrinelor realizate și decernarea premiilor.

Formular de Aplicare
Nume/Prenume *
Your answer
Telefon *
Your answer
Email *
Your answer
Instagram *
Your answer
Facebook *
Your answer
Experiența în domeniul Decorării de Vitrine Fashion *
Aplicarea va fi considerată validă doar la expedierea portofoliului de 8-10 lucrări la adresa: ziphouse.center@gmail.com. *
Ai aflat despre concurs
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service