INTRESSEANMÄLAN FUNKTIONÄR DBS '19
HEJ!

Vad roligt att du vill vara funktionär på Den Bästa Sommaren '19!
Läs de allmänna villkoren och fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort!

ALLMÄNNA VILLKOR
Den Bästa Sommaren 21/6-22/6 2019

Innan du går vidare vill vi att du läser igenom och godkänner de allmänna villkoren som gäller för att få jobba på Den Bästa Sommaren.
Som funktionär på Den Bästa Sommaren är det viktigt att du tar del av de policys och bestämmelser som gäller för dig. Därför är det viktigt att du läser igenom texten noga. När du tackat ja till din funktionärsplats är din anmälan bindande. Tackar ja gör du först efter att vi återkommit till dig med ett erbjudande om funktionärsplats och ej genom denna intresseanmälan.

Som funktionär på Den Bästa Sommaren jobbar du ideellt, detta innebär att du inte får någon ekonomisk ersättning för det jobb du utför eller för de ev. resor som tillkommer till och från festivalen.
Förutom festivalbiljetten får du som funktionär också ett mål mat under de pass du jobbar. Utöver detta kommer du få chansen att lära känna massa nya vänner och ha väldigt roligt! Samtidigt bör du vara medveten om att vi som arrangör ställer vissa krav på dig.

Som funktionär representerar du festivalen utåt mot våra besökare därför förväntar vi oss att:

• Du jobbar totalt max 10 timmar (ifall du inte vill jobba mer) fördelat på två pass om 4-5 timmar vardera.
• Du är engagerad, gör de uppgifter du blir tilldelad och håller de tider som är bestämda.
• Du kommer utvilad och nykter i god tid till dina arbetspass.
• Blir du sjuk efter att du hämtat ut ditt armband krävs det giltigt läkarintyg för att frånvaron skall godkännas. I samband med detta kommer också ditt armband att klippas.

Vid misskötsel av dessa regler klipps armbandet och du kommer att få en faktura på 1250 SEK som innefattar kostnaden för ditt egna armband och för den ersättare som vi får plocka in p.g.a. din frånvaro.
Vi förväntar oss nu att du är medveten om vad som gäller för dig som funktionär. Kontakta din kontaktperson vid övriga frågor.

OBS! Är du under 18 år skall både du och din målsman godkänna villkoren.

Vi förbehåller oss rätten att omplacera alla funktionärer vid behov under festivalens gång - var beredd på att du kan få göra olika uppgifter oavsett vilket område du får jobb inom!

*
Required
För- och efternamn *
Your answer
Ålder *
Your answer
e-postadress *
Your answer
Adress (gatuadress, postort, postnummer) *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Har du varit på Skå Festplats förut? *
Tider
Fyll i de tider du kan hjälpa till på festivalen. Krav är att arbeta minst ett pass (4-5 timmar per dag, med paus. Olika arbetsuppgifter kan förekomma). Arbete ett pass = endagsbiljett. Arbete två pass (antingen båda på en dag eller fördelat på två dagar) = tvådagarsbiljett.
Jag vill jobba *
Jag önskar jobba (önskemålen kan ej garanteras) *
Required
Övrigt (något du är extra bra på eller som vi behöver veta)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service