Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat 2020 vapaaehtoishaku
Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat on Turun Vanhalla Suurtorilla neljänä adventtiviikonloppuna 28.‒29.11., 5.‒6.12., 12.‒13.12. ja 19.‒20.12.2020. klo 11-17 järjestettävä perinteinen koko perheen markkinatapahtuma. Tällä lomakkeella voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi joulumarkkinoille.

Vapaaehtoisia tarvitaan joulumarkkinoille monenlaisiin tehtäviin kuten markkinoiden rakentamiseen ja purkamiseen, asiakaspalveluun, siistimis- ja ylläpitotehtäviin sekä muihin tuotannollisiin tehtäviin. Talkootyö perustuu vapaaehtoisuuteen, eikä siitä makseta palkkaa. Vapaaehtoisena Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla pääset mukaan reippaaseen talkooyhteisöön, saat aimo annoksen joulumieltä, mukavaa puuhaa joulunalusviikonlopuille, sekä tietysti kahvia, pipareita ja glögiä niin paljon kuin jaksat nauttia! Lisäksi vapaaehtoisena saat kokemusta tapahtumatuotannosta, työtodistuksen sekä pienen jouluisen muistamisen kotiin vietäväksi.

Ilmoita lomakkeessa ensisijaiset kiinnostuksen kohteesi vapaaehtoistehtävissä, sekä se, milloin olisit käytettävissä tapahtuma-aikaan. Vapaaehtoisten vuorot ovat pääasiassa 5-6 h mittaisia sisältäen ruokailun ja tauot. Pystytystä ja purkamista lukuunottamatta vuorot sijoittuvat tapahtuman aikaan tapahtumaviikonlopuille. Voit osallistua tapahtumaan vapaaehtoisena joko kaikkina viikonloppuina tai vaikkapa vain yhtenä tapahtumaviikonloppuna. Toivomme kuitenkin että sitoudut tekemään tapahtumassa yhteensä vähintään kaksi vuoroa, jotka voivat sijoittua myös eri viikonlopuille. Pyrimme järjestämään talkootehtävät hakijoiden kiinnostuksen kohteiden mukaan, mutta valmistaudu siihen että saatat päästä työskentelemään myös muussa tehtävässä kuin ensisijaisesti toivomassasi tehtävässä.

Hakijoilta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta tapahtumatyöskentelystä - ainoastaan reipasta asennetta ja jouluista mieltä! Vapaaehtoiset ovat tapahtuman puolesta vakuutettuja ja heidät perehdytetään tehtäviinsä ennen vuorojen alkua. Tapahtumassa noudatetaan Aluehallintoviraston ja Turun kaupungin ohjeistuksia turvalliseen tapahtumajärjestämiseen koronapandemian aikana, ja vapaaehtoiset perehdytetään noudattamaan näitä ohjeistuksia.

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat järjestää voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys Turun Suurtorin keskiaika ry.
Nimi
Mitkä työtehtävät kiinnostavat sinua Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla? (voit valita useampia)
Milloin olet käytettävissä tapahtuma-aikoina? AP= Aamupäivävuoro n. klo 9-15 IP= Iltapäivävuoro n. klo 12-18
Kotiosoitteesi (katuosoite, postinumero ja postitoimikunta)
Sähköpostiosoitteesi
Puhelinnumerosi
Ikäsi
Muuta mitä toivot tapahtumajärjestäjän huomioivan tai mitä haluat kertoa itsestäsi
Kiitos hakemuksestasi vapaaehtoiseksi Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoille! Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin muutamaa viikkoa ennen tapahtumaa. Jos oletkin jostain syystä estynyt osallistumaan vapaaehtoiseksi joulumarkkinoille, lähetäthän sähköpostia osoitteeseen kaisa@keskiaikaisetmarkkinat.fi. Nähdään joulumarkkinoilla!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy