Prijava za prvu online UPSHIFT radionicu
Znamo koliko prijave znaju da budu komplikovane i frustrirajuće. Potrudili smo se da te provedemo kroz proces prijave za online UPSHIFT radionicu na što bezbolniji način. Ispunjavanje je jednostavno i pitanja su osmišljena tako da pomognu tvom timu da prijavu popuni na najbolji mogući način, uz naše savjete.

U toku radionice, radićemo zajedno na kreiranju rješenja za izazove sa kojima se suočava tvoja zajednica, uz jednu važnu napomenu: najvažniji korak u kreiranju uspješnog rješenja jeste dobro razumijevanje samog problema. Ova prijava će te provesti kroz identifikaciju i analiziranje problema koji prepoznaješ u svojoj zajednici.

Proces selekcije najboljih aplikacija:

Kao najbolji će biti ocijenjeni oni timovi koji su dobro promislili o problemima u svojoj zajednici i radili na razumijevanju kako uticaja prepoznatog problema na zajednicu, tako i na razumijevanju uzroka njegovog nastanka. Takođe, ono što je bitno za prepoznavanje problema jeste da njegovo rješenje bude izvodljivo (problemi koji se mogu riješiti korišćenjem ograničenih resursa). Još jedan bitan atribut prepoznatog problema u zajednici jeste stepen njegovog uticaja (problemi koji utiču na veliki broj ljudi, ili problem koji utiču na manji broj ljudi u velikoj mjeri). Imaj ovo u vidu prilikom ispunjavanja aplikacije i bliže si tome da baš tvoj tim bude među deset izabranih!


Da li ti je potrebna pomoć?

Tu smo za tebe! Uvijek možeš stupiti u kontakt sa nama:

Lično: Nauči više o UPSHIFTu i traži podršku od našeg tima kada budemo posjetili tvoj grad.

Putem našeg sajta: www.kreaktivator.me
Putem Facebook stranice: www.facebook.com/kreaktivacija
Putem Twittera: www.twitter.com/kreaktivacija
Putem Instagrama: www.instagram.com/kreaktivacija
Putem maila: info@kreaktivator.me
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy