Én is regisztrálom cégemet a brüsszeli támogatású MobiliseSME projektbe, amely 20 ország 100,000 KKV-jának 1-2 hónapos kiküldési/fogadási hajlandóságát méri fel
5,000 hazai céget várunk a 100,000 céget átfogó közvetlen brüsszeli támogatású projektbe. Várhatóan gyorsan betelik a 20 országból jelentkező 100,000 céggel a nemzetközi létszám. Részt vehetnek a budapesti és Pest megyei cégek is!

A piaci cégek alkalmazottainak brüsszeli támogatással megvalósuló 1-2 hónapos külföldi kiküldetésére való hajlandóságot méri fel az EU "MobilseSME" KKV- kísérleti minta-projektje. A 100,000 vállalkozás véleményét összegyűjti feldolgozza fel az EU 19 országában + Törökországban. Magyarországról 5,000 KKV-t várunk a projektbe, amelynek fő célja megvizsgálni, mennyiben jelentkezik igény európai szintű KKV mobilitási programra, és az mennyiben valósítható meg. A jelen kísérleti-projekt (pilote-project) felméri a mikró, kis és középvállalkozások által érhető mobilitási programra való igényt is, amelyhez hasonlót az egyetemi hallgatók vonatkozásában már megismertünk az ERASMUS program keretében.

A projekt-partnerek három fő tevékenység révén kívánják a célt elérni:
 100.000 mikró, kis és középvállalkozás megkeresése online kérdőívvel 19 EU tagországban és Törökországban. Ez egy nagyszerű lehetőség a vállalkozások számára, hogy megfogalmazzák, mik az elképzeléseik és elvárásaik egy mobilitási programmal szemben, és ezt követően részesülhetnek is annak előnyeiből.
 2-2 fókuszcsoportos találkozó 13 országban, így Magyarországon is, amely lehetőséget kínál a vállalkozók számára, hogy megfogalmazzák javaslataikat egy határon átnyúló csereprogram részleteit illetően.
 Kísérleti, 1-2 hónap időtartamú nemzetközi csereprogramok megvalósítása. Ez az a momentum, amikor a mikró-, kis és középvállalkozások valódi előnyét élvezhetik annak, hogy munkatársuk tapasztalatot szerez egy másik ország vállalkozásánál, vagy saját maguk fogadnak egy külföldi cégtől munkatársat egy-két hónapos intervallumra.

A Mobilisesme projekt fő törekvése egy nyerő-nyerő-nyerő szituáció kialakítása és megvalósítása, mely során mind a küldő, mind a fogadó vállalkozás, mind a résztvevő munkatárs megtapasztalja a program kölcsönös előnyeit. A KKV-k növelik versenyképességüket az együttműködés, és új üzleti lehetőségek megnyitása révén, míg a szakképzett munkavállalók új készségeket és tudást sajátítanak el a nemzetközi tapasztalat során.

A 20 országot átfogó nemzetközi KKV program hazai vezetője a Pályázati Tanácsadók Országos Szövetsége (PÁTOSZ), amely a saját tagvállalatain kívül a legrangosabb hazai KKV szervezetek, szövetségek és kamarák segítségével nyit lehetőséget mintegy 5,000 hazai vállalkozásnak és szervezetnek a nemzetközi kutatásban való részvételre. Ezúton is köszönjük közreműködő partnereinknek segítségét! Ha Ön is szeretne a cégével részt venni a nemzetközi KKV- programban, akkor küldje vissza online ezt a jelentkezési lapot, és az Ön által megadott válaszcímre elküldjük a nemzetközi kérdőívet. Kérjük, csak akkor jelentkezzen, ha szeretne a nemzetközi kapcsolatokat erősítő projektben részt venni és a cégének van alkalmazottja is.

Információk a kérdőíves felmérésről: Pályázati Tanácsadók Országos Szövetsége (PÁTOSZ) www.patosz.hu
mobilisesme@patosz.hu
Információk az alkalmazott külföldi céghez történő 1- 2 hónapos kiküldéséről, ill.onnan fogadásáról: Maróczi Imre, PÁTOSZ elnök, -30-940-32-40. email: "imaroczi@patosz"

Várhatóan 12-15 nap alatt betelik a hazai 5,000-es létszám, - minél előbb regisztrál, annál több esélye van bekerülni!

Szeretne a cégével részt vennni a közvetlen brüsszeli támogatású nemzetközi mobilitási-projektben? *
Aki hamarabb regisztrál, az több eséllyel kerül bele. Ugyanazt a nemzetközi kérdőívet kapja meg 20 ország 100,000 kkv-ja!
Milyen emailcímre küldjük cégének a brüsszeli kérdőívet? *
Your answer
Kérjük megismételni ugyanazt az emailcímet, (amelyikre a kérdőívet küldjük) *
Ugyanazt a címet írja be
Your answer
Szeretne a részt venni a brüsszeli támogatással megvalósuló nemzetközi csereprogramban is? *
A válaszolók közül lesznek kiválsaztva, aki hamarabb regisztrál, az több eséllyel kerül be.
Cégünk rendelkezik alkalmazottakkal *
Nemzetközi kereskedelemben részvétel *
A cég árbevétele utolsó lezárt évben? (2014-ben) *
millió Ft
A cégem profilja *
Cégünk, szervezetünk neve *
Your answer
A cég melyik megyében működik?
megye
Your answer
A cég melyik településen működik? Címe? *
(város, falu, stb)
Your answer
Kapcsolattartó neve *
Your answer
Kapcsolattartó emailcíme *
Your answer
Kapcsolattartó mobilja
Your answer
Bármilyen észrevétel, megjegyzés?
Your answer
Hogyan jutott el Önhoz ez a kérdőív? *
Pl. XY... megyei kamara, ...XY. KKV-szövetség /egyesület, ...XY Vállalkozói Központ, ..XY.Hírlevélben, ..egyéb módon (mi az)?
Your answer
Kérdése lenne az alkalmazott küldésével/ fogadásával kapcsolatban?
A hamarabb válaszolók több eséllyel kerülnek be. A nemzetközi kérdőívre válaszolók közül választják majd ki a csereprogramban részvevőket. Segítünk hasonló ágazatban működő külföldi partner céget taláni az EU országaiban
Your answer
Részt venne a projektről szóló 15-20 fős Fókusz-csoportos kutatásban? *
Kb. 2 órás beszélgetés a projektről, az elvárásokról, stb. egy moderátor társaságában júniusban/ júliusban
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service