Systemutvecklare
Är du redo för chansen att bli allokerad till vår utvecklar-heap?

Vi är alltid öppna för kontakt med dig som vill vara en del av vår pågående resa. WooCode befinner sig i en expansiv fas med nya medarbetare och nya projekt. Hos oss på WooCode finns det goda möjligheter att växa med sin roll som Systemutvecklare.

Är du en passionerad och nyfiken utvecklare som älskar programmering och vill jobba i en kreativ och utvecklarvänlig miljö? Hos oss får du möjligheten att jobba i olika typer av kundprojekt, där vi bygger skräddarsydda system utifrån kundens önskemål.

För att passa in på WooCode ska du vara en hungrig utvecklare med stort teknikintresse. Du ska älska programmering och hela tiden vilja lära dig nya saker. Du ska vara självgående och kunna sätta dig in i dina projekt ur ett användar- och kundperspektiv. Du är ödmjuk, stolt över ditt yrke och har en stor förståelse för kunden och dess behov. Du behandlar din kodbas och dina projekt med kärlek och omtanke. Det är bra om du känner dig bekväm med webb-tekniker i allmänhet.

Som person är du positiv och sympatisk. Du gillar att vara med i diskussioner och att visa delaktighet i ditt team. Du har en analytisk förmåga och drivs av att navigera i komplexa frågor, är medveten om nyttan med tidsestimat och har en förståelse för objektorienterad programmering. Det är viktigt att du har en inre drivkraft, är resultatorienterad och villig att ta egna initiativ.

Låter detta spännande? Kul!

Ansökan är enkel. Fyll i fälten nedan, så återkopplar vi till dig!

Namn *
Your answer
E-post *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of WooCode. Report Abuse - Terms of Service