Predavanje VBZ, HUUP, IPMA YCC - pon. 15. 4. 2019. u 17,30 sati
WHAT IS A PMO & WHY YOUR BUSINESS NEEDS IT
(Sunčana Johnston )

Predavanje će se održati u organizaciji Veleučilišta Baltazar Zaprešić (studij Projektni menadžment), Hrvatske udruge za upravljanje projektima i IPMA Young Crew Croatia.

Mjesto predavanja: Veleučilište Baltazar Zaprešić, V. Novaka 23. Zaprešić, dvorana 2. (17,30 sati)

Za prijavu na predavanje upišite Vaše podatke u nastavku, a najkasnije do 12. 4. 2019.

U slučaju većega odaziva od broja slobodnih mjesta u dvorani, prednost će se dati prema redoslijedu izvršenih prijava (potvrdu slobodnih mjesta dostavit ćemo svim prijavljenima najkasnije 13. 4. 2019.)

Studenti Projektnog menadžmenta kojima je ovo predavanje dio redovite nastave, ne moraju izvršiti prijavu preko prethodno navedene poveznice (ostali studenti PM-a koji taj dan prema rasporedu nemaju nastavu prijavljuju se putem ovoga obrasca).

Ukoliko se prijavite, a nećete biti u mogućnosti doći na predavanje, molimo Vas da to obavezno javite (zbog ograničenog broja sudionika na predavanju) na: zlatko.barilovic@bak.hr

Vaši osobni podaci koriste se isključivo za praćenje prisustvovanja na događajima organiziranima od strane Hrvatske udruge za upravljanje projektima. Podaci se čuvaju u registru udruge i neće se nigdje javno objavljivati. Ukoliko želite da se Vaši osobni podaci izbrišu iz registra, to možete učiniti zahtjevom na capm@capm.hr

Ime i prezime *
Your answer
Organizacija (ukoliko niste zaposleni ovo pitanje slobodno preskočite)
Your answer
Naziv obrazovne ustanove (ukoliko ne studirate ovo pitanje slobodno preskočite. Uz naziv ustanove upišite i studij/usmjerenje koje studirate)
Your answer
Član Hrvatske udruge za upravljanje projektima (HUUP) ili Young Crew Croatia (YCC) *
e-mail adresa *
Your answer
Broj mobitela *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service