Whatsapp - Espai Jove La Fontana
Des de l'Espai Jove La Fontana posem al servei de les persones interessades, un servei informatiu de Whatsapp des d'on s'enviaran missatges informatius de les activitats que s'organitzen a l'Espai Jove i des d'on es podran resoldre dubtes i preguntes sobre les nostres activitats i serveis.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom i cognoms *
Número de telèfon *
Vols que et contactem a través de Whatsapp? *
Quina informació vols rebre?
Política de privacitat
De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), l'informem del següent:

El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.org.

En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-vos a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a www.aepd.es.
Accepto *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Espai Jove La Fontana. Report Abuse