Aanmeldformulier voor de markt van Lepeltje Lepeltje
Leuk dat je wilt komen verkopen op de markt van Lepeltje Lepeltje! Wij werken voor de markt samen met Winkels op Wielen. Door het invullen van dit formulier kun je ons laten weten wie je bent, wat je verkoopt en op welke dag je wilt komen.

Bekijk hier de meest gestelde vragen over de Winkels op Wielen markt bij Lepeltje Lepeltje:
http://www.winkelsopwielen.nl/veel-gestelde-vragen.html

LET OP: dit is dus GEEN reservering, slechts een aanmelding. Wij laten je z.s.m. weten of je bent geselecteerd. Wil je je aanmelden met je foodtruck? Ga dan terug naar de site van Lepeltje Lepeltje en druk op het formulier onder het kopje 'eten'.

Winkels Op Wielen selecteert op creatieve (web-)ondernemers. En op schoonheid, humor, originaliteit en duurzaamheid. Daarnaast zorgen we voor een gevarieerd aanbod. De markt biedt jou de mogelijkheid om je winkel-voor-een-dag te openen. Heb jij een winkel op wielen? Verkoop jij je waar vanuit een bakfiets, retro caravan, een heel mooi busje, een aanhangwagen, winkelwagentje of een ander grappig ding op wielen, dan heb je sowieso een streepje voor! Huur je liever een kraam om je mooie spullen te showen en denk je te passen binnen ons concept? Meld je dan aan.

Email address *
naam contact persoon *
Your answer
Mobiel telefoon nummer *
Your answer
bedrijfsnaam *
Your answer
website
Your answer
straat+ postcode+stad *
Your answer
Wil je flyers ontvangen om uit te delen? *
Required
Waar en welke dag wil je komen staan?
Tip: maak een screenshot van de opgegeven data of schrijf ze ouderwets even op. Dan weet je waar je je voor hebt aangemeld en of de factuur klopt
Apeldoorn Beekpark (bevrijdingsweekend)
Dordrecht Weizigtpark (hemelvaart)
Amersfoort, plantsoen west/smallepad (pinksteren)
Leiden van der Werfpark
Zwolle Grootwezenland, tegen over ter Pelkwijk
Breda Chassepark
Eindhoven Anne Frank plantsoen
In welke categorie valt het product dat je verkoopt? *
Let op! Wil je eten of drinken verkopen om direct te consumeren vul dan het aanmeldformulier van Lepetje Lepeltje eten in?
Required
Wat wens je te huren? let op:winkels op wielen hebben voorrang. Bedragen zijn ex BTW. *
Required
Hoe ziet jou winkel op wielen of kraam eruit? *
Your answer
We willen je ook graag een goede foto van je ontvangen om je te vermelden op de site van Lepeltje Lepeltje. Stuur je ons een mooie foto? *
Let goed op! zonder goede foto kan je niet op de site komen. De foto moet minimaal 1MB groot zijn en is geen collage/mosaic (1 plaatje dat bestaande uit meer foto's) De foto moet breed/ horizontaal genomen zijn. Stuur de foto naar info@winkelsopwielen.nl ovv je bedrijfsnaam)
Required
Voor de Lepeltje Lepeltje site willen we graag 5 steekwoorden die jouw product of onderneming omschrijven. Denk aan #hout #tafels #krukjes #handgemaakt #vintage #ambachtelijk
Your answer
Er is in principe geen stroom op de markt is dat een probleem voor jou? *
Required
We willen ons graag verbeteren en daar hebben we je hulp bij nodig! Dus heb je nog vragen opmerkingen of tips voor ons? Dan horen we dat graag.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service