Adj Te is élményt, táboroztass a KÖSZI-vel - Jelentkezési lap
a Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület (KÖSZI) által szervezett táboroztató csapatba
Űrlap
A jelentkezési lap kitöltése akár 15-20 percet is igénybe vehet, mivel az utolsó néhány kérdést át kell gondolni. Ezért csak akkor állj neki, amikor van időd nyugodtan kitölteni.
Felvételi beszélgetés
A jelentkezést követően várunk majd egy rövid felvételi beszélgetésre. A beszélgetés helyszíne Budapesten lesz, és mindenképpen elvárás a személyes megjelenés.
Részvétel a valamelyik táborban/ táborokban
Az esetleges sikeres felvételt követően a szolgálatot a négy csoportos felkészítő képzés előzi meg, melyek során a táborok tematikáját átbeszéljük, a tábor témáját kidolgozzuk.

Kérjük ezt már a jelentkezésnél is feltétlenül vedd figyelembe, mert minden egyes alkalmon az elejétől a végéig elvárjuk a részvételt!

Az első képzés 2018. március folyamán kerül megrendezésre szombati (esetleg vasárnapi) napon a déli óráktól kora estig Budapesten az összes KÖSZI-s táboroztatónak.
A további képzések táboronként külön kerülnek megrendezésre előzetes megbeszélés alapján, áprilisban, májusban és júniusban.

Közvetlenül a táborok előtti péntektől kezdődik a Felkészítő Tábor, melynek végén vasárnap délután már érkeznek a táborozók.

Név *
Your answer
Születési dátum *
MM
/
DD
/
YYYY
Település *
ahol életvielszerűen élsz jelenleg
Your answer
Email cím *
Your answer
Telefonszám *
pl. +36-30/123-4567 (semmiképpen se úgy kezdd, hogy 06, hanem +36)
Your answer
FIGYELEM!
Kattints a "Folytatás" / "Continue" gombra a továbblépéshez!
Semmiképp ne hagyd itt abba a kitöltést!

Amennyiben nem ugrik tovább a következő oldalra, akkor valószínűleg nem adtál meg minden szükséges információt. Ez esetben a pirossal bekeretezett adatokat még meg kell adnod.

Ha gondod van a jelentkezési lap kitöltésével, írj a koszi@koszi.net címre.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service