Upisi u programe Instituta argentinskog tanga Libertango
Napravite prvi korak i postanite dio velikog tango-zagrljaja uz argentinski tango, koji je ples, glazba i poezija ali i društveni fenomen. Upišite školu argentinskog tanga u Institutu argentinskog tanga LiberTango u Zagrebu te odnedavno i u Samoboru. Požurite s prijavom kako biste rezervirali, a upisom osigurali odgovarajući termin i mjesto.
Donesite već danas sjajnu odluku i upišite plesnu školu argentinskog tanga! "Tango je puno više nego ples i glazba. Tango poštuje odnose koji nam dopuštaju da budemo ono što jesmo i podupiru nas u osobnom i društvenom rastu. Putem tanga pokazujemo tko smo i dijelimo stvari koje želimo podijeliti iz želje, a ne obveze ili pridržavanja društvenih skripti. Jedna od najvažnijih potraga u životu je ona za unutarnjom i vanjskom ravnotežom, a tango upravo predstavlja tu ravnotežu." - Jelena Somogyi

Plesnom podučavanju pristupamo profesionalno, odgovorno i s velikim strpljenjem i razumijevanjem za svaku razinu plesnih vještina, od potpunih početnika do naprednih plesača, uz jasno vidljiv plesni napredak. Pratimo sve svjetske tango-trendove i podučavamo u zabavnom i prijateljskom okružju i ozračju.
Prvi sat naše škole argentinskog tanga je ogledni i možete mu nazočiti bez obveze plaćanja i nastavljanja školovanja, a nakon tromjesečnog školovanja možete besplatno pohađati sve naše skupine nižih plesne vještina. Također, za naše članove često organiziramo besplatne drop-in radionice, vikend-radionice i druga plesna događanja.

LOKACIJA:
Redoviti sati održavaju se u ulici Ante Kovačića 4, u samom centru Zagreba, gdje su se nekada održavali plesanjaci za studente - poveznica:
https://www.google.com/maps/place/Ul.+Ante+Kovačića+4,+10000,+Zagreb/@45.8086545,15.9752595,3a,75y,3.86h,90t/data=!3m6!1e1!3m4!1srrvpS3lAOUFi_WGhbo0KDA!2e0!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x4765d6fbe789270d:0xb91c87bf6f1a4d4f!8m2!3d45.8087439!4d15.9752878

*** Prijava obavezna ***
Mjesečna cijena škole iznosi 150, 180, 200 ili 250 HRK (ovisno o članskoj kategoriji i roku plaćanja) s podukom jednom tjedno u trajanju od 120 minuta, uz bonus-termin petkom u trajanju od 90 minuta.
https://www.libertango.eu https://www.facebook.com/argentinskitangolibertango/
https://tangocroatia.weebly.com
Veselimo se vašem dolasku i vidimo se uskoro na plesnom podiju !
"Tango ima veliko srce i moćan zagrljaj." - Jelena Somogyi, maestra

Email address *
Grupni popusti za upis na tečaj argentinskog tanga i plesnu rekreaciju PokreTTanga
Ime i prezime *
Your answer
Broj mobitela ili adresa e-pošte *
Your answer
Priključiti se možete uz jednodnevne ili mjesečne korisničke članarine. Odaberite program na koji se želite priključiti. U komentaru dopišite na koji način možete pohađati program. *
Prvi hrvatski ansambl argentinskog tanga
Zanima te što je i kako funkcionira ansambl argentinskog tanga? Imaš želju i misliš da si dovoljno dobar/dobra da se priključiš - dakle, možeš? :D Prije nego se prijaviš objasniti ćemo ti prvo pravilo: nema markiranja, prekidanja i … imaš obvezu držanja programa u tajnosti...
Prijava za Prvi hrvatski ansambl aregntinskog tanga u Zagrebu
Za vas sam saznao: *
Dodatni komentari ili upiti ? Napišite ako se prijavljujete grupno. Tko je dio vašeg grupnog popusta :) i koji program ćete koristiti zajedno.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service