Koor XL 2022
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Koor&Stem Vlaams-Brabant op de laatste zondag van augustus 'Koor XL', een grootse koordag in Leuven voor alle geïnteresseerde zangers van over het ganse land.
Na twee jaar ‘verplichte rust’ mogen we eindelijk terug samen zingen en deze kans willen we uiteraard niet laten liggen!

Op het programma staan dit jaar 'Light of my soul' van Robert Lucas Pearsall, dat in het begin van de Coronapandemie virtueel werd ingezongen door meer dan 240 zangers in het project 'Koorona', en een achtstemmig 'Magnificat' van Michael Praetorius, die dit jaar 450 jaar geleden geboren werd en 400 jaar geleden overleed.

Deze koorfeestdag zal plaatsvinden op zondag 28 augustus 2022. In de voormiddag repeteren we samen in het Lemmensinstituut aan deze twee mooie werken. In de namiddag brengen we de muziek drie keer voor publiek (om het half uur) in de Sint-Geertruikerk in het centrum van Leuven.

De inschrijvingsprijs bedraagt €10. Van zodra voldoende deelnemers zich hebben geregistreerd, volgen de instructies voor het betalen van uw deelnamegeld. Na betaling van dit inschrijvingsgeld bevestigen we uw definitieve deelname.

We kijken er naar uit om een deugddoende, zalige zangvolle zondag te beleven met jullie!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Achternaam *
Voornaam *
Stem *
Aantal jaren koorervaring (bij benadering) *
Momenteel koorlid van *
Heb je meegezongen met Koorona 2.0? Zo ja, welke stem zong je toen in 'Light of my soul'?
Clear selection
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Koor&Stem Vlaams-Brabant. Report Abuse