Inlichtingenformulier Speler Leuven Bears
Een "Inlichtingenformulier" is geenszins beslissend over een aansluiting. Het is pas na het vervullen van de nodige formaliteiten dat de kandidaat-speler kan beschouwd worden als aangesloten. Het indienen van een inlichtingenformulier staat dus niet gelijk aan een aansluiting.
De aanvragen worden per leeftijdsreeks opgenomen in een wachtlijst, in volgorde van de datum van aanvraag, en er wordt nagegaan of er nog plaats vrij is en zo ja in welke ploeg. Leuven Bears heeft diverse ploegen per leeftijdsreeks, competitie gericht en participatiebasket (BB4Fun) en traint op meerdere locaties in en rond het Leuvense.
Bij de reeksen pupillen en hoger worden kandidaat-spelers zonder ervaring en spelers die gestopt zijn en terug wensen aan te sluiten steeds ingedeeld in de BB4Fun-reeksen. Het seizoen nadien kan, indien gewenst, overgestapt worden naar een competitieploeg. De beslissing hierover wordt steeds door de sportieve staf genomen. Voor mutaties (spelers die zijn aangesloten bij een andere club) beslist de sportieve staf op basis van het inlichtingenformulier en spelerscurriculum of de kandidaat-speler al dan niet wordt uitgenodigd voor een testtraining. Het resultaat van die training is bepalend voor het aanvaarden of weigeren van de aansluiting.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of fostier.cc. Report Abuse