"Мојата претприемачка експедиција" 10.04.2019 - Форма за пријавување на учество
Почитувани,

Добредојдовте на формата за пријавување на првиот од серијата настани организирани од МИТ Универзитет на тема "Мојата претприемачка експедиција" на 10.04.2019 година.

Настанот е БЕСПЛАТЕН.

Генерални информации за настанот:
Дата: 10.04.2019
Час: 17.30 часот
Локација: МИТ Универзитет - Плоштад Македонија (Сити Галери над Теранова)

Агенда:
17.30 - 17.45: Регистрација на учесници
17.45 - 18.05: Аријана Коскарова (Forbes 30 under 30 и Основач на Creative HUB)
18.05 - 18.25: Огнен Огненовски (Таргет Груп)
18.25 - 18.45: Бојан Џиков (Таргет Груп)
18.45 - 19.05: Славчо Бујаровски (Сигма СБ)
Пауза
19.20 - 20.00: ПАНЕЛ: Прашајте ги претприемачите
20.05 - 21.00: (Опционо) Работилница како до успешна бизнис стратегија

За дополнителни информации контактирајте ги организаторите на marketing@mit.mk.

Ви благодариме на интересот,
Тимот на МИТ Универзитет

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service