Tilmelding af arrangement til Talk Town København d. 14.-16. maj 2020
Bemærk, at samtlige tilmeldinger først behandles efter deadline for tilmelding (d. 16. marts 2020). Eftersom der er et begrænset antal pladser til arrangementer, prioriteres det mangfoldige. Men vi forsøger naturligvis at få plads til alle tilmeldte arrangementer.

Afholdelsen af dit arrangement og aftalen herom er først bindende, når begge parter har underskrevet en samarbejdsaftale. Denne samarbejdsaftale udfærdiges kort tid efter vi har behandlet samtlige tilmeldinger.

I de fleste tilfælde vil der skulle betales et deltagergebyr på 1500kr. Dette gebyr dækker lokaleleje, standard teknisk udstyr, bemanding af scene og markedsføring. Har du ikke mulighed for at betale dette beløb, kan du kontakte os på info@talktown.dk og så vil vi prøve at finde en løsning.

Spørgsmål til tilmeldingen? Send en mail til os på: info@talktown.dk
Email address *
Arrangør *
Skriv navnet på den organisation, eller gruppe du deltager på vegne af. Hvis du vil være med som enkeltperson, så skriver du blot dit eget fornavn og efternavn.
Your answer
Kontaktpersons navn *
Your answer
Kontaktpersons telefonnummer *
Your answer
Type af arrangement *
Required
Kort beskrivelse af dit arrangement *
Beskriv her kort arrangementets indhold og evt. samarbejdspartnere.
Your answer
Evt. længere beskrivelse af dit arrangement
Your answer
Hvor lang tid varer dit arrangement? *
Tiden angiver den reelle tid, der er til rådighed for hvert arrangement. Der afsættes ca. 30 min. til sceneskift mellem hvert arrangement. Varer dit arrangementet mere end 1 ½ time, bedes du angive det specifikke timetal i "Andet".
Hvilken dag ønsker du at afholde dit arrangement? *
I forhold til programlægningen er det vigtigt for os at vide om vi har frie tøjler til at placere dit arrangement på en hvilken som helst dag, eller om vi skal tage højde for, at der evt. er dage, hvor du ikke har mulighed for at afholde dit arrangement. Har du kun mulighed for at afholde arrangementet på fx én bestemt dag, så bedes du angive dagen i "andet".
Required
Hvilken tid på dagen ønsker du at afholde dit arrangement? *
I forhold til programlægningen er det vigtigt for os at vide om vi har frie tøjler til at placere dit arrangement på et hvilket som helst tidspunkt, eller om vi skal tage højde for, at der evt. er tidspunkter, hvor du ikke har mulighed for at afholde dit arrangement. Har du kun mulighed for at afholde arrangementet indenfor ét bestemt tidsrum, så bedes du angive tidsrummet i "andet".
Skal du bruge en projektor (fx til slideshow, filmvisning, etc)? *
Hvor har du hørt om Talk Town? *
Your answer
Evt. kommentarer til dit arrangement eller andet?
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy