Jelentkezési lap
Kedves Testvér! Ezen az űrlapon a Szegedi folyamatos szentségimádásra lehet jelentkezni. Kérjük, akkor töltsd ki, ha szeretnél rendszeresen – a hét egy adott napján egy konkrét egy órás időintervallumban – részt venni a szentségimádásban és a házirendet is ismered.
A jelentkezésed leadása után az egyik koordinátor fog felkeresni, és a jelentkezésed elbírálása után a beosztási időpontoddal válsz a csapatunk tagjává.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Név *
E-mail cím
Kérjük, add meg azt az e-mail címedet, amelyen elérhető vagy a számunkra. Ezzel az e-mail címmel tagja leszel a szentségimádók zárt csoportjának.
Telefonszám *
Kérjük, add meg azt a telefonszámot (vezetékes vagy mobil), amelyen elérhető vagy a számunkra és a többi adoráló számára.
Időpont *
Ha tudod, hogy mely időpontok szabadok és egy adott időpontra jelentkezel, akkor kérjük, add meg, hogy melyik nap és milyen időpontban szeretnél részt vállalni a szentségimádásban.
Jelleg
*
A szentségimádás jellege általában csendes, de ettől el lehet térni a házirend szerint. Kérünk, add meg, ha más jellegű szentségimádást szeretnél vezetni a saját időpontodban, hogy aki csatlakozna hozzád, tudja előre, hogy mire számítson.
Társ neve
Mint tudod, ez páros szolgálat. Ha van már imapárod, akivel együtt szeretnétek részt venni a szentségimádásban, akkor kérünk, add meg a nevét. (Ne feledd: a párod is töltse ki az űrlapot és itt pedig téged jelöljön meg.)
Adatvédelmi hozzájárulás *
E jelentkezési lapon a Szegedi folyamatos szentségimádás projekt számára megadott személyes adataid kezelője a Szeged–Belvárosi Római Katolikus Plébánia. A személyes adataid adminisztrációját a plébánia munkatársai és önkéntesei végzik. Az adataid kezelésének jogalapja az itt megadott hozzájárulásod. Az adataid kezelésének célja a kapcsolattartás a projekt koordinátorai és résztvevői között. Az adataidat az adoratio.szeged@gmail címre küldött kérésedre töröljük. Az adataidat kívülálló harmadik személy számára semmilyen formában nem tesszük hozzáférhetővé. A teljes adatkezelési tájékoztató itt érhető el.
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy