Tjejmarathon 2021 Ursvik- Tillsammans mot 1000 mil
Välkommen till anmälan för Tjejmarathon 2021, vårt 10-års jubileum!
Ett speciellt lopp alla år men lite extra i år då loppet är 1000 mil vilket motsvarar distansen mellan Sveriges mitt till Panzisjukhuset i Kongo. Vi avverkar distansen tillsammans, du är med och bidrar med den distans du väljer själv. Signaturdistansen är alltid 5 mil- ett lite längre maraton för att stå bakom budskapet att kvinnor har längre att gå för jämställdhet. Men som sagt, du väljer själv om du springer och/eller går och hur långt du vill ta dig. En kilometer, fem eller upp till 50- eller mer- allt räknas och vi har ju hela dagen på oss.
I år siktar vi också på att nå över 1 miljon kronor insamlat och vi är inte långt därifrån!

Denna anmälan är för dig som vill delta på plats i Ursvik, Sundbyberg.
Loppet går den 10e oktober med start kl 9.00.
Start och mål vid Ursviks Motionsområde, Sundbybergs Kommun. Distansen bestämmer du själv. I formuläret nedan anger du den distans du vill sikta på.
I Ursvik finns välmarkerade fina rundor på 2,5, 5, 7, 10 och 15 kilometer du kan följa och pussla ihop din egen utmaning.
Jag ser till att det finns vatten och sportdryck (Umara) i varvningen under hela dagen, kvällen och natten om det behövs. Det kan komma att finnas mer energi och förfriskningar men planera ditt eget intag för säkerhets skull. Det går bra att lämna energi vid varvningen.

Du kan lämna din väska i vallaboden vid start/mål/varvning men för värdesaker ansvaras ej.

Toaletter finns öppna fram till kvällen (återkommer om exakt tid).
PM skickas ut cirka två veckor före loppet och information om loppet ges via FB-sida och mail. Oroa dig inte- du får svar på alla frågor där!

Deltagande sker på egen risk, se över din försäkring för att delta.

Anmälningsavgiften är 250 kr per deltagare oavsett distans och jag räknar med att max ha 20 kr / per person i omkostnader för att anordna loppet, förhoppningsvis inga kostnader alls genom sponsring och stöd så då går varenda krona direkt till Panzi Foundation via transfer som jag gör i slutet på året.

Din anmälningsavgift betalar du till Swish: 1231859925 (Formstark Resiliens AB, mitt bolag som arrangerar loppets) eller
Handelsbanken 6153-609212648. Märk med ditt namn så långt det går att skriva.

För internationella betalningar gäller IBAN: SE96 6000 000 0006 0921 2648 och BIC: HANDSESS
Märk med ditt namn!

Vi lägger upp startlistan på hemsidan under sidan "Anmälan och startlista 2021" successivt. Har du frågor- ställ dem via Facebook eller maila tjejmarathon@gmail.com -  vi svarar dig så snart vi kan!

Varmt välkommen till 2021 års GODaste utmaning.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy