BREZPLAČNI IZOBRAŽEVALNI PROGRAMI V JESENSKEM ČASU
V okviru projekta Oživljanje starega mestnega jedra Tolmina bo v obdobju med oktobrom in decembrom 2019 izvedenih več sklopov izobraževanj. Izobraževanja so namenjena aktivnim prebivalcem z območja LAS Dolina Soče, s poudarkom na mladih do 35. leta. Vabimo vas k vpisu v naslednja izobraževanja:

Izobraževanje preko simulacije »učno podjetje« (40-urno izobraževanje)
Izobraževanje bo obsegalo iskanje poslovnih idej ali razvijanje obstoječih, vzpostavitev poslovnega modela, raziskava trga in preverjanje problema in rešitve pri strankah, podjetniško svetovanje in finančno opismenjevanje, sočasno mentoriranje, priprava predstavitve in nastopov ob končni izvedbi projekta in predstavitev izbranega produkta.

Izobraževanje na področju turizma za mlade (25-urno izobraževanje)
V tem okviru programa se bo spoznavalo različna orodja za razvijanje poslovne ideje/produkta, delalo se bo na predstavljanju in utemeljevanju projektov/produktov ter učinkoviti promociji.

Dodatne informacije: Nika Ivančič, tel.: 05/38-41-516 ali e-pošta: nika.ivancic@prc.si

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Email address *
Ime in priimek *
Your answer
Prijavljam se na: *
Required
Telefonska številka (za lažjo komunikacijo)
Your answer
Občina prebivališča *
Starostna skupina *
Zakonska določila - Izjava o varovanju zasebnosti
UPORABA IN HRAMBA PODATKOV
Posoški razvojni center, organizator brezplačnih izobraževanj v okviru projekta Oživljanje starega mestnega jedra Tolmina, bo pridobljene podatke uporabljal izključno z namenom izvedbe izobraževanj. Prijavljene osebe bo po potrebi prek e-pošte ali telefona kontaktiral v zvezi s prijavo, potekom in vsebino izobraževanja. Osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam ter jih ne bo iznašal v druge države. Prav tako podatkov ne bo povezoval z drugimi podatki, s katerimi razpolaga. Podatki se bodo shranjevali do 31. decembra 2020.

ZAŠČITA PODATKOV
Posoški razvojni center bo pridobljene podatke do zgoraj navedenega datuma ščitil pred nepooblaščenim dostopom, spreminjanjem, uporabo, zbiranjem, shranjevanjem, obdelavo, razkritjem ali uničenjem.
IZBRIS, SPREMEMBA ALI VPOGLED DO OSEBNIH ANKETNIH PODATKOV
Posoški razvojni center se zaveže, da bo v tem času na zahtevo udeleženca izobraževanj izbrisal, spremenil ali omogočil vpogled do njegovih osebnih podatkov.

Dodatne informacije: Nika Ivančič, tel.: 05/38-41-516 ali e-pošta: nika.ivancic@prc.si
Soglasje o uporabi osebnih podatkov: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy