SGC-Skikamp 2020 - extra inschrijfgegevens
Proficiat !

U verklaarde zich schriftelijk akkoord voor deelname van uw zoon/dochter aan Skikamp 2020 van het Sint-Gummaruscollege.

Om uw inschrijving te finaliseren, vragen wij u om onderstaande praktische gegevens * verder aan te vullen.

Zo kunnen wij de inschrijving van uw zoon/dochter vervolledigen.

Later ontvangt u een gepersonaliseerde voorschotfactuur.

Info voor de ingeschreven deelnemers volgt eind 2019 via onze Facebookgroep, een nieuwsbrief of via de begeleidende leraars. In maart 2020 ontvangt u de saldofactuur.

Met vriendelijke groeten

SGC-SkikampteamDeelnemers die in de loop van het schooljaar om welke reden dan ook besluiten om niet deel te nemen aan de skireis zullen alle mogelijke kosten die uit deze annulering kunnen voortvloeien, moeten betalen (afhankelijk van het tijdstip van annulering). Als het echter om medische redenen gaat, gelden de clausules van onze annulatieverzekering. Enkel een medisch attest wordt door onze verzekering aanvaard. Ook een reisverzekering (hospitalisatie ter plekke, repatriëring, BA, …) hoeft niet afzonderlijk afgesloten te worden. Deze verzekering is tevens voor al onze deelnemers en leraars inbegrepen.

* VOLGENS DE NIEUWE PRIVACYREGELS dd. 25 MEI 2018 ZULLEN DE DOOR U INGEVULDE EXTRA GEGEVENS VIA DE LINK OP SGCLIER.BE SLECHTS TIJDELIJK ONLINE BEWAARD WORDEN VIA DE GOOGLE-FORMSACCOUNT VAN JO
CUYPERS (1 TOEGANG) EN NADIEN OFFLINE VERWERKT WORDEN. DE BEZORGDE GEGEVENS WORDEN ENKEL GEBRUIKT VOOR ORGANISATORISCHE REDENEN GELINKT MET DEZE REIS.
MEER VRAGEN ? MAILEN NAAR PRIVACY@SGCLIER.BE
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy